torstai 6. helmikuuta 2014

Elämme jännittäviä aikoja!

Typy sai  herkutella Haagassa niillä kuuluisilla virolaisilla hirvenlihamakkaroilla ja makkaroita riitti kotiinkin saakka tuotavaksi. Viimeiset makkarat annoin pitkäsäärelle eilen ja kyllä ne näyttivät maistuvan ihan parhaudelta. Hoitoreissu oli sujunut mallikkaasti ja samoin sujui myös meidän kaksijalkaisten Tukholman reissu. Museoihin emme ehtineet sillä aika vierähti kaupungilla kierrellessä. Ja niissä askarteluputiikeissakin piipahdettiin ja niistä tarttui ostoskassiin mukaan muutama tarpeellinen juttu. Typy oli kiltisti tyytynyt nukkumaan olohuoneen puolella mutta oli anivarhain molempina hoitoaamuina hätyytellyt appiukkoa ja anoppia ylös, ulos ja lenkille. Typsyn sisäinen kello toimii erinomaisen hyvin ja vapaapäivien aamuinakaan ei kovin myöhään saa nukkua vaikka iltalenkin tekisi vasta yöllä.

Kuluvalla viikolla koirahieroja ilahdutti meitä taas käynnillään ja sehän on Typyn mielestä ihan parhautta sekin. Juoksuaika on tältä erää ohi ja pyykkiä pesty. Voi, miksi me luovutettiin aikoinaan niin helpolla housujen suhteen... Kuusi koneellista patjanpäällisiä, peittoja, tyynyjä, mattoja, lakanoita ja täkkejä pyöri koko alkuviikon pyykkimasiinoissa. Onneksi taloyhtiössämme on pesutupa.

Tämän kuluvan vuoden aikana on tiedossa parikin isompaa tapahtumaa meidän perheessä, joista toiseen liittyy nuo mainitsemani askarteluliikkeet. Elokuussa on nimittäin suurten juhlien aika ja olen pikkuhiljaa ryhtynyt niitä valmistelemaan. Kutsukortteja on suunniteltu, pitopalvelu ja juhlatila on varattu. Pidän juhlien järjestämisestä ja olen niissä puuhissa omimmillani. Siksi onkin eri hauskaa miettiä jo nyt elokuisia kemuja enkä halua jättää asioita viime tippaan. Sillä se toinen tälle vuodelle osuva iso juttu on uusintaoperaatio liittyen syksyllä 2011 tehtyyn leikkaukseeni ja kutsu yläkroppani aukaisemiseen saattaa tulla koska tahansa. Siksikin on hyvä mietiskellä myös juhlakuvioita, sillä en tiedä miten pois pelistä olen ja kuinka pitkän aikaa, kun sairaalakeikka on tehty.

Suuntaamme siis kevättä kohti odottavin mielin ja jännitystä ilmassa. Jännitystä riittääkin jo lähiviikoille, sillä tänään on alkanut tapahtumaan Sotshissa. Pistäkää siis kisakatsomoita pystyyn ja toivotaan Suomelle menestystä kisoissa!
4 kommenttia:

 1. Hienoa, että Typyn hoitoreissu meni mukavasti - ja Typyn tahtiin ;)
  Otat ihailtavan tyynesti tulossa olevan operaation. Voimia ja kaikkea hyvää siihen, myös odotteluun, joka on usein rankkaa myös.

  Typylle nekkupusut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mai! Operaatio ei vielä jännitä mutta kyllä sitten alkaa sydän pomppoilemaan, kun kutsu käy. Toisaalta tämä operaatio on kauan odottamani ja toivomani korjausleikkaus, sillä syksyllä 2011 tehty leikkaus ei mennyt käsikirjoituksen mukaan ja nyt korjataan silloin sattuneita mokia. Todella kurjaa, että joudun vielä uudelleen moiseen kidutukseen mutta kirurgi on tällä kertaa eri tyyppi ja toivottavasti asiat saadaan vihdoinkin kuntoon. Eli onnellisin mutta toki jännittynein mielin tässä ollaan!

   Artulle paljon terkkuja ja Basselle tietty myös!

   Typyn emäntä

   Poista
 2. Onneks sulla on lähihoitaja Typy kotona oottamassa, kun palaat sairaalareissulta. Tsemppiä!

  Muiskut Typylle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta! Typy voi tosiaan toimia lähihoitajana toipilasaikanani, ainakin antamalla henkistä tukea. Ainut hankaluus tässä hoitajassa on vaan se, että Typsykkä vaatii todennäköisesti itselleen taukoamatta rapsutuksia ja huomiota. Lasken isännän varaan, että hän hoivaa sekä minua että Typyä.

   Muiskaukset ja isot sellaiset Myrskylle ja Tuiskulle!

   Typyn emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.