perjantai 7. maaliskuuta 2014

Typy treffailee

Olemme tänään menossa Typyn kanssa treffaamaan Roopea. Matka kyläpaikkaan ei ole pitkä, sillä nuori herra asustelee meidän alakerrassa. Naapuri, joka on jo vuosia ollut myös ystäväni, omisti aikoinaan Rockyn ja se oli Pimun hyvä ystävä ja lenkkikaveri. Nyt on aika jättänyt sekä Rockysta että Pimusta ja nuoret hurjapäät ovat vallaneet nurkkamme. Typy ei Rockya koskaan ehtinyt tavata mutta Roopen kanssa on kaveruutta hierottu. Näin siis aika vie mennessään ja tuo tullessaan kaikenkarvaisia kamuja.

Olen hyvin iloinen, että ystävä- ja sukulaispiiristämme löytyy muutama nelijalkainen, joita Typsykkä voi tapailla. Pimua ei enää ole ja minusta on erittäin tärkeää, että Typyllä on koirakavereita meidän ihmisfrendien lisäksi. Emme mitenkään pysty tarjoamaan Typylle samanlaista puuhaa ja touhua, mitä koirakamujen kanssa voi harrastaa. Riekkuminen toisten koirien kanssa näyttelee tärkeää osaa Typyn sosiaalisessa elämässä, jotta siltä ei unohdu nyt Pimpulan poismentyä, miten muiden haukkujen kanssa seurustellaan.

Kyläluutailu saa jatkoa huomenna, jolloin menemme moikkaamaan anoppia ja appiukkoa. Ja Typyllä on varmasti sinne jo sovittuna treffit jääkaapin ja sieltä löytyvien nakkimakkaroiden kanssa... Viikonlopuksi on luvattu paistetta ja poutasäätä, joka kuullostaa oikein virkistävältä sade- ja kurakelien jälkeen. Minä teen siis treffit auringon kanssa ja aion isännän sekä Typyn kanssa nauttia pitkistä lenkeistä tulevina vapaapäivinä. Reipasta viikonloppua myös teille, PSB:n ystävät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Typy, Hippu ja emäntä kiittävät.