keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Mutkatonta meininkiä

Hippu täyttää maaliskuussa kaksi vuotta. Ja toukokuussa tulee kaksi vuotta täyteen siitä, kun haettiin pikkuneiti meille kotiin. Kaveriksi Typylle, toki myös minulle ja isännälle. Kuitenkin mietiskelin ennen Hipun tuloa, petämmekö Pimun. Sen kuolemasta ehti kulua puolitoista vuotta Hippulin saavuttua. Tuliko Hippu meille liian pian. En pohdi tuollaisia enää. Hippua ei otettu lohdukkeeksi ja korvaajaksi.

"Ei toi kuollut ole. Se kerjää huomiota."

Typyn ja Hipun yhteiselo on ollut mutkattoman vaivatonta. Reviiririitoja ei juurikaan ole ollut. Pari pientä kähinää, jotka on nopeasti selvitetty. Hippu on joviaali tyyppi, joka ymmärtää Typyn aseman laumassa. Pimu oli, kuten bloginkin nimi kertoo, beagleksi kooltaan melko pieni mutta luonteeltaan Suuri. Sen vuoksi Typyn ja Pimulin yhteiselossa otettiin muutaman kerran napakastikin yhteen. Kumpikaan ei halunnut antaa toiselle periksi. Jääräpääjukureita molemmat.

Kuitenkin, parhaita kavereita kaikista on tullut. Pimusta ja Typystä. Typystä ja Hipusta. Olisi tullut varmasti myös Pimusta, Typystä ja Hipusta. Typsy on kärsivällisesti jaksanut Hipun riekkumista ja vauhtimenoa, Hippu taas suorastaan palvoo Typyä. Rakastettavan jääräpäisesti.


8 kommenttia:

  1. Ihanaa, ihanaa, ihanaa! Kyä ootte sulosia ja söpöjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos teille komeille ja veikeille pojille!

      Typy ja Hippu

      Poista
  2. Työ ootta kyllä sittä ihanija tyttöjä! Tulloo aena hyvälle mielelle ku lukkoo tätä teejjän plokija ja kahtoo kuvija :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Typy ja Hippu kiittävät kauniista sanoistasi, Iivari. Ja sama tunne täällä päässä, sinun blogisi tuo aina hyvän mielen ja aurinkoa arkeen.

      Typyn ja Hipun emäntä

      Poista
  3. Párek ja Palvelijatar26. helmikuuta 2017 klo 13.48

    Kyllä on onni ollut myötä niin Pimulle, Typylle kuin Hipulle kun ovat saaneet hyvän ja rakastavan kodin luotanne. Ilmankos kaikista kasvoikin oivallisia, upeita, ihania koiruuksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämpimät kiitokset kauniista sanoista. Parhaamme ollaan tehty, että karvakuonot olisivat onnellisia. Muiskuja meidän tytöiltä Pàrekille.

      Typyn ja Hipun emäntä

      Poista
  4. Ihana kuva tytöistä! En usko, että uutta koiraa voi koskaan toisen tilalle. Jokainen on yksilö ja jokaisella paikkansa meidän sydämissämme.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri näin se on. Kaikki koirat ovat yksilöitä ja yhtä rakkaita. Kukaan ei koskaan unohdu.

      Tuossa kuvassa Typyn ilme on kyllä paljonpuhuva... siinä makaa vieressä niin rakas mutta välillä niin rasittava paras kaveri, näyttäisi Typy tuumailevan.

      Paljon terkkuja Ekalle meidän tytöiltä!

      Typyn ja Hipun emäntä

      Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.