tiistai 11. huhtikuuta 2017

Noitia, konna ja kemut

Sunnuntaina Hippu pääsi elämänsä ensimmäistä kertaa virvottavaksi. Pikkunoidat lausuivat Hipsulle tuoreeks terveeks, tulevaks vuodeks ja loppuun annettiin palkka virpojille. Typy tyytyi katselemaan touhua isännän sylistä, sillä se oli hiukan epäluuloinen noitia kohtaan. Typyä on joskus menneinä vuosina virvottu, joten senkin puoleen annoin nyt Hilpurille mahdollisuuden tutustua tähän pääsiäisperinteeseen. Hippu olisi mieluusti halunnut syödä virpomisvitsat...

Leskenlehtiä löytyy jo runsaasti. Typy tykkää keväästä, sillä
maasta nousee mielenkiintoisia hajuja.

Lauantaina otin synttärivaraslähdön ja pistin isännän isokorvien kanssa illaksi anoppilaan evakkoon. Kokoonnuimme hyvien ystävieni kanssa istumaan iltaa ja juhlistamaan tulevaa merkkipäivääni. Olikin kummallinen olo, kun sai syödä sohvalla rauhassa ilman, että kaksi kerjäävää karvanaamaa tuijottavat vieressä. Eikä tarvinnut vahtia taukoamatta, että märkä kuono varastaa pöydältä tarjoiluja. Ilta oli täynnä naurua ja hyvää mieltä. Paransimme maailmaa ja jaoimme myös mieltä painavat murheet. Olen ikikiitollinen, että minulla on nämä ystävät ja he ovat kulkeneet matkassani mukana vuodesta toiseen.

Siskoni maakilpikonna oli meillä hoidossa pitkän viikonlopun. Hippua kiinnosti konna kovasti mutta en uskaltanut antaa sen tehdä parempaa tuttavuutta kilpparitytön kanssa. Hippulilla kun voi otteet olla melkoisen vauhdikkaat eikä konna ole tottunut koiriin. Tällä viikolla käymme Typsykän kanssa lukukoirailemassa ja rauhoitumme pääsiäisen viettoon. Pyhien jälkeen meillä onkin toipilas. Jotta Typyllä on turvallista parantua operaatiosta, teen sekä etätyöpäiviä että lomailen heti leikkauksen jälkeen. Teemme kaikkemme, että Typy toipuu hyvin ja nopeasti.6 kommenttia:

 1. Olispa tosi mielenkiintoista tavata kilppari! Epäilen kyllä, että Palvelijatar pilaisi sen tapaamisen pitämällä minut kaukana siitä ;)
  Suukkoja tytöille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Typy on tavannut kilpparin useasti mutta Hippu ei. Ehkä sen vuoksi Hippulia kiinnostaa kovasti tuo erikoisen näköinen kaveri. Mutta en uskalla antaa Hipun mennä kovin lähelle kilpikonnaa. Se on vähän arka eikä ole tottunut koiriin.

   Typy ja Hippu lähettävät megamuiskut sinulle Párek ja toivotamme mukavaa pääsiäisen odotusta!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 2. Onpa teillä ollu jännää, kun on ollu noitia ja konnia, mut hyvin selvisitte kaikesta, Tytöt. Onnee synttärisankarille ja taatusti Typyn leikkaus menii hyvin, ei hualta ei murhetusta. Joo. Pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista. Oikea juhlapäivä on vasta parin viikon päästä mutta otin jo vähän varaslähtöä juhlintaan.

   Etenkin Hipsulla on ollut jännittävää sillä sekä noidat että kilppari ovat melko uusia tuttavuuksia. Hyvin kuitenkin meni, Hippu ei pelännyt ja oli reipas.

   Tytöt lähettävät teille tuulisille pojille isot terkut ja muiskaukset!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 3. Ilimielävä kilipikonna! Semmonen se oes haaska tavata. Vaekka suattas olla ettee piäsis lähituntumaan kuitenkaa. Ee äet laskis.
  Oekeen paljo onnee synttärjsankarille! On teellä varmaa ollunna mukavata, joskii aatijota juhlia ku ee oo tytöt ollu suupaloja oottelemassa :) Isot Piäsijjäesmuiskut tytöelle! Ja kyllä se leekkuuhomma hyvästi männöö. Meetä on iso jookko plokikamuja pitämässä käpsiä ja häntiä ja peokaloeta pystyssä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niin hienoa, että teitä plogikamuja on suuri poppoo pitämässä meille tassuja pystyssä. Tiistaina Typy leikataan, toivon kovasti että kaikki menee hyvin.

   Ensi viikolla synttärijuhlat jatkuu, sillä vuorossa on vielä kakkukahvit sukulaisille. Silloin Typy ja Hippu saavat herkkuja maistaakseen. Ja pääsiäisenä lupaan tarjota niille palat karitsaa.

   Lämpimät kiitokset sinulle Iivari onnitteluista, muiskuista ja pääsiäisterveisistä. Toivotamme tyttöjen kanssa sinulle herkkurikasta ja aurinkoista pääsiäisviikonloppua!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.