tiistai 26. toukokuuta 2009

Tässä vähän faktoja...



Pimu, viralliselta nimeltään Hessin Iines syntyi Hessin Kennelissä Siuntiossa 3.12.1998. Sisaruksia Pimulla on kolme; kaksi siskoa (Hessin Ira ja Hessin Isabella) ja yksi veli (Hessin Into). Emä on nimeltään Dino, isä Hessin Saku.

Meille kotiin Pimu haettiin siskoltani lainaamallamme Fiat Unolla tammikuun lopulla 1999. Satoi lunta taivaan täydeltä ja takapenkillä pahvilaatikossa ulvoi ja itki pieni beaglenpentu. Nimen Pimu keksi isäntä eikä emäntäkään tähän hanttiin pistänyt. Pimulla on useampi lempinimi, esim. Matami, Pimatsu, Beagle ja Rötikkä. Pimu rakastaa maksamakkaraa, lihapullia, haistelua, lepäilyä auringonpaisteessa, veneilyä (etenkin verkkojen vienti- ja hakureissut) ja mökillä oloa Kangasniemellä ja Haukivuoressa. Inhokkilistalle voidaan taas laittaa isot mustat koirat, eläinlääkärikäynnit ja kynsien leikkuu.

Vaikka Pimu tuntuukin rakastavan enemmän ihmisiä kuin muita koiria, on muutama ystävyyssuhde myös nelijalkaisiin solmittu. Näitä ovat mm. Rocky, Tonto, Sulo, Boris, Muska, Lissu, Turre ja Dani. Jo edesmenneisiin (r.i.p.) lapsuudenystäviin voidaan lukea Sara, Veera, Nuppu, Roope ja Rocky.

Pimu on otettu seurakoiraksi ja aktiiviseksi lenkkikaveriksi vaikka siitä toki erinomainen jäniksenajajakin olisi tullut. Näyttelyt, tokot ja agilityt eivät myöskään ole kuuluneet meidän repertuaariin. Pitkät lenkit lähimetsissä ja mökeillä sekä jokavuotiset pidemmät vaellukset isännän kanssa ovat varmasti tyydyttäneet Pimun ulkoilu- ja energianpurkutarpeet. Ja vielä näin vanhanakin vauhtia ja intoa tuntuu piisaavan!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.