maanantai 10. toukokuuta 2010

Tätä on odotettu!

Alkanut viikko tuo tullessaan mukavia juttuja Pimun ja Typyn elämään. Avaamme loppuviikosta mökkikauden Kangasniemellä. Kauan odotettu tapahtuma meille kaikille ja etenkin Pimulle, joka rakastaa Puulan rannalla oleilua. Typylle tuleva reissu on ensimmäinen niissä maisemissa ja uskon, että sekin ottaa paikan omakseen välittömästi. Reissun ohjelmassa on ainakin mökin siivousta, pihatöitä, grillausta ja  saunomista. Nupin haudalle on tarkoitus istuttaa jokakesäiset kukat. Varmasti myös pällistelemme luonnon ihmeitä, joita näin keväällä riittää aivan mahdottoman paljon.

Toinen mukava juttu koirien ja minunkin kannalta on se, että isännän kiireet helpottavat ja syksyyn saakka hänellä on enemmän aikaa meille. Pimulle on jo luvattu jokakesäinen metsäreissu. Minne se tänä vuonna suuntautuu, on vielä arvoitus. Joka tapauksessa tiedossa on perinteinen telttaretki, joita kaksikko on tehnyt Pimun ekasta kesästä alkaen. Typy jätetään vielä kotimieheksi ja emännän iloksi, mutta isännän suunnitelmissa on tehdä syksyllä lyhyempi reissu, jonne myös Typy pääsee mukaan. Erätaidot kun on opeteltava varhaisessa vaiheessa!

Ja miten Kangasniemen reissu sujui? Oliko kirkonkylän marketissa muikkuja myynnissä? Miten koirat suhtautuivat lehtipuhaltimeen? Näistä kirjoittelen ensi viikolla. Heleää helatorstaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.