torstai 23. elokuuta 2012

Mökkimetkuja osa I

Lomalla leikittiin!
Mökillä ollessa aika tuntuu lentävän kuin siivillä. Kuten Pimu, joka innostui juoksemaan kuin Usain konsanaan isännän vierellä. Isäntä kun sotki fillarilla pitkin mökkitietä huhuillen meidän maratoonaria, joka teki pariin otteeseen hiukan pidemmän keikan metsään. Viimeisin niistä, kotiinlähtöpäivänä, kesti likimain viisi tuntia! Ja taas emäntä vanheni kymmenen vuotta, kun pelkäsi, että Typy ei palaakaan takaisin. Ja mikä helpotus, kun pitkäkoipi ilmestyi takaisin pihapiiriin.

Beaglejen Usain.
Liki kolmiviikkoisen mökkeilyn aikana meillä riitti paljon mukavaa puuhaa ja tapahtumaa. Alkulomaa vietimme isokorvien kanssa kolmeen pekkaan ja saimme vieraaksi Keravan poppoon. Poikakolmikko viihdytti Typyä heittämällä sille keppiä järveen ja Pimuli sai runsaasti paijauksia ja halauksia. Hauskaa oli! Isännän saavuttua Puulan rannalle, ilahdutti meitä anoppi ja appiukko visiitillään. Grilli ja sauna kuumeni. Kävimme myös kokeilemassa sienionnea, joka jäi koko loman osalta melko heikoksi. Toivottavasti syksy tuo tullessaan runsaamman sadon.

Veneretkellä myös uitiin
makkaransyönnin lisäksi.
Ja mitähän vielä; perinteinen veneretki meidän vakiomakkaranpaistosaareen. Sukulaisten tapaamista ja huussin korjausta. Isäntä nikkaroi aittaan uudet portaat (hienot!) ja emäntä keräsi mustikoita, joita olen kerännyt viimeksi lapsena (syynä laiskuus). Säästäkään ei voi valittaa sillä lukuunottamatta loman keskelle osuneita muutamia hyytävän kylmiä päiviä, jaksoi aurinko paistaa ja vesisade pysytteli muualla. Saimme myös mökkirantaan uuden lintuvieraan kuikkien ja silkkiuikkujen lisäksi. Typy ei tykännyt tyypistä yhtään mutta antoi loppulomasta olla kaverin jo rauhassa. Mikä tapaus se olikaan ja paistoiko isäntä Pimun mielestä paremmat muikut kuin emäntä, näistä seuraavassa bloggauksessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Typy, Hippu ja emäntä kiittävät.