perjantai 24. toukokuuta 2013

Koko konkkaronkka koossa!

Keskiviikkona luonamme vieraili pitkästä aikaa koirahieroja hieromassa Pimua. Ilokseni sain kuulla, että Pimun selkä on notkistunut sitten viime kerran. Toki siellä jumeja riittää mutta yleisvaikutelma selästä oli vetreämpi. Osteopaatilla käynnit eivät siis tainneet olla täyttä humpuukia ja pistää meidät isännän kanssa miettimään, olisiko käyntejä syytä jatkaa. Jaloissakin hieroja havaitsi vähemmän äkäisiä junttakohtia. Hieno juttu, että vanhus on vertyneemmässä kunnossa!

Typyllä on juoksua vielä viikon verran jäljellä ja nyt pitkäkoipi kaipailee kovasti poikakamua. Sulhoksi kelpaisi miltei jokainen vastaan kävelevä uroshaukku ja Typpyrän häntä kääntyy vänkyrälle, jos poitsun omistaja antaa uroon tervehtiä meidän keimailijaa lähemmältä etäisyydeltä. Voi Typy-parkaa! Emme ole suunnitelleet sille äiskän roolia, joten sen pitää yrittää niellä pettymys heilastelujen suhteen.

Kuluneella viikolla olemme saaneet nauttia kesäisen lämpimien päivien lisäksi myös siitä, että isäntä on saatu Tampereen komennukselta kotiin! Koko perhe on koossa taas ja se on oikein mukava juttu. Syksyksi on tiedossa lyhyempiä oleskelupätkiä Mansessa mutta niitä ei vielä murehdita. Edessä on kokonainen kesä yhdessä! Sitä olen hiukkasen murehtinut, että kuumina päivinä emme ole voineet mennä Typyn juoksujen vuoksi Rajasaareen uimaan. Mutta kärvistelemme kärsivällisesti viikon verran, sillä sitten suuntaamme kohti Haukivuorta. Typy pääsee järveen lotraamaan sydämensä kyllyydestä. Ja järvivesi taitanee olla merivettä lämpimämpää, joten ehkä saadaan Pimu ja emäntäkin kastautumaan. Jälkimmäinen saunan kautta.

2 kommenttia:

  1. Teidän pitäisi tulla meitä moikkaamaan kun noinkin lähelle kuin Haukivuorelle tulette :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kutsusta, pidetään mielessä!

    Pimun ja Typyn emäntä

    VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit!
Typy, Hippu ja emäntä kiittävät.