maanantai 28. lokakuuta 2013

Oli aika juhlia Typsyä!

Ihan ensin suuret kiitokset teille kaikille, jotka onnittelitte meidän Typsykkää mm. tämän blogin kautta. Terveisenne ovat menneet perille päivänsankarille.

Juhlakalu poseeraa omalta perheeltä
saadun lelun kanssa. Vatsa pullottaa kakkua
ja herkkuja!
Perjantaina juhlimme synttärisankaria kakkukahvien merkeissä. Vierasjoukossa oli mm. Keravan porukkaa, äitini miehensä kera sekä pikkuinen Riku-koira. Lahjoja Typy sai runsain mitoin, paketeista löytyi leluja, herkkuja ja uusi ruokakuppi. Me, Typyn oma perhe, käärimme pakettiin kaikkia noita yllämainittuja ja lisäksi Typy pääsee loppuvuodesta tutun koirahierojan käsittelyyn. Ilman muuta Typy sai palan synttärikakkua ja sitä tarjoiltiin myös Pimulle. Hyvin näytti vadelmakakku meidän kaksikolle maistuvan!

Valitettavasti juhlamieltä varjosti Pimun tilanne. Eilen teimme isännän kanssa päätöksen Pimun jatkohoidosta, kerron asiasta lisää seuraavissa kirjoituksissani. Olemme karvain ja surullisin mielin hyväksyneet sen tosiasian, että Pimun elämässä on alkanut viimeiset kilometrit. Toki hartaasti toivomme, että niitä riittää vielä mahdollisimman pitkäksi aikaa, ainakin ekstra-superpitkän maratonin verran.


4 kommenttia:

 1. Teillä on juhlat ja mökkireissut niin hienon kuulloisia, että mieli tekisi mukaan ;))

  Hieronta, siitä tulikin mieleeni että olen luvannut kaivaa esille ostamani koirahierontakirjan, Artun lihasten hoitoa varten. Nyt olis bloggauksen aiheita vaikka millä mitalla, kun vaan kaikki suunnitelmat pääsee ensin toteutukseen.

  Iloista viikkoa teille. Täällä sade ropisee kotoisasti, ja koirat kuorsaa :)

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa vaan mukaan, aina on tilaa myös uusille juhlijoille!

  Hieronta on hyvä juttu ja meillä ainakin tytöt nauttivat siitä kovasti. Pitäisi opetella itsekin noita hieronnan saloja, joita voisi sitten koirimusten kohdalla hyödyntää.

  Reipasta viikon jatkoa, sateesta ja hämärästä huolimatta!

  Pimun ja Typyn emäntä

  VastaaPoista
 3. Myöhästyneet onnittelut sankarille!

  Löysin tämän blogin vasta tänään ja olipa surullista kuulla murheellisia uutisia Pimusta :( Ei varmasti ole helppo päätös.

  VastaaPoista
 4. Hei Kati!

  Kiitos onnitteluista, kerron ne eteenpäin meidän Typylle. Pimun kohdalla ikää on tosiaan niin paljon, että on pakko hyväksyä tosiasiat. Toivomme, että ikäneito kuitenkin jaksaa porskuttaa vielä pitkän aikaa eteenpäin.

  Pysythän meidän matkassa jatkossakin!

  Pimun ja Typyn emäntä

  VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit!
Typy, Hippu ja emäntä kiittävät.