tiistai 7. huhtikuuta 2015

Hienosti housuissa

Pääsiäispyhät on vietetty ja on palattu taas arkeen. Tulikin mukavasti huilattua ja syötyä hyvin. Liiankin hyvin. Kävimme ulkoilemassa tehden pitkiä lenkkejä ja sen päälle maata rötkötettiin sohvalla katsellen elokuvia. Vaikka tänne etelään olikin luvattu melko kosteaa säätä, ei vettä taikka räntää sentään taukoamatta satanut. Eilen näin kevään ensimmäiset krookukset kukassaan ja leskenlehtiäkin ilmaantui taas, kun keli vähän lämpeni.

Typsyllä alkoi juoksu pääsiäisperjantaina, joten kasasimme paremmat matot piiloon. Suojasimme sohvan sekä nojatuolit erisorttisilla peitoilla ja sänkyymme vedettiin taas tuplalakanat. Lattioille heitin liukkauden estoksi vanhoja räsymaton pätkiä, sillä ne on helppo pistää vaikkapa kotipesukoneeseen pyörimään. Samalla kiitin taas kerran myös taloyhtiössämme olevaa pesutupaa, jossa jököttää vankkarakenteinen mattojen pesuun tarkoitettu kone. Sille löytyy muutaman viikon päästä jälleen kovasti käyttöä.

Iloinen yllätys on ollut se, että Typsykkä on osittain nyt alistunut kohtaloonsa ja on suostunut pitämään suojahousuja yllään ihmeellisen hyvin. Toki se aika ajoin vänkyröi housut pois mutta kun sinnikkäästi laitamme ne sille takaisin, on se pitänyt housuja jopa yöllä. Siis silloin, kun emme vahdi sitä silmä kovana. Hieno juttu, Typy! Olen sinusta ylpeä.

Saimme pääsiäisenä ensimmäiset valokuvat Typyn pikkusiskosta. Se on aivan valtavan suloinen olento ja valloitti meidän sydämet heti. Näytin Typyllekin kuvia mutta se vain tuhisi puhelimeni näyttöön. Totesin, että ehkäpä se odottaa enemmän sitä, kun pikkuisen kanssa pääsee ihan kuonotusten livenä tutustumaan. Ja sitä odottelee Typyn lisäksi moni muukin!

6 kommenttia:

 1. No niitä kuvija uuvvesta tulokkaasta kyllä ootellaan innolla tiälläe :) Teellä elettään jänniä aekoja. Mahtaa se olla Typylle ihme ku semmonen pikkunen koeranyytti ilimestyy talloon.
  Seon nii että hienot naeset ossoo kantoo vuatteen ku vuatteen. Niinku vaekka ne hoosut. Sano äet. Kuulopuhheella. Minähä en niistä mittää tiijjä. Ku en oo hienoen naesiin kansa liijjemmi ollunna tekemisissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan isännän kanssa mietitty millainen mahtaa Typyn ensireaktio olla, kun pentu tulee taloon. Pimu kauhistui ja luikki karkuun, kun Typy tuli meille. Mielenkiintoista nähdä sitten Typsyn reaktio.

   Sinä osaat vallan hienosti kantaa ylläsi niitä hienoja takkeja ja villapuseroita, joita omistatkin melkoisen monta. Typy ei tykkää pitää nuttujakaan yllään. Onneksi nyt menneenä talvena niitä ei täällä etelässä juuri tarvittu, kun ei ollut paukkupakkasia.

   Mukavaa viikon jatkoa teille äetisi kanssa!

   Typyn emäntä

   Poista
 2. Párek ja Palvelijatar7. huhtikuuta 2015 klo 18.01

  Kyllä vaan odotellaan pikkubeaglen ja Typyn ensitapaamisesta kuvia!
  Typylle kärsivällisyyttä; kyllä ne juoksut taas loppuvat ja pääset pöksyistä eroon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan tänne kuvia pienestä biigelistä kyllä heti, kun haemme sen kotiin.

   Typy kiittää terveisistä ja kiroaa, kun emäntä laittoi taas heti aamulla housut jalkaan. Typy kun ehti yöllä veivata ne pois. Muiskuterkut Párekille!

   Typyn emäntä


   Poista
 3. Vai jouduit housuihin. Meillä Jiri joutuu joskus kylässä pitämään housuja, vaikka se on poika. Virtsankarkailua, sanno äippä.
  Minkäväriset housut sinulla on? Jirillä on mustat, mutta Ninnillä on söpöt turkoosit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Typyllä on myös mustia housuja, peritty Pimulta. Ajattelin kyllä ostaa sille yhdet ihan uudet ja ne voisi olla vaikkapa pinkit!

   Mukavaa loppuviikkoa teille Jirin kanssa toivottelee Typy ja emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Typy, Hippu ja emäntä kiittävät.