perjantai 6. huhtikuuta 2018

Onnea matkaan, Gelison!

Minulla on ollut jo vuosikausia adoptio-oranki brittiläisessä kuntoutuskeskuksessa, joka toimii Malesiassa. Ensimmäisen orangin, Sogo-Sogon, adoptoin vuonna 2009. Sitä seurasi Sen. Ne molemmat ovat päässeet jo vapauteen. Senin jälkeen adoptoin Gelisonin. Orangit ovat erittäin uhanalainen laji, joita olen jostain syystä rakastanut lapsesta saakka. Mielihyvin haluan tukea niiden säilymistä täällä maapallon päällä.

Gelison
Kuva: Orangutang Appeal UK.

Eilen sain hyviä uutisia Malesian maalta. Gelison on päästetty vapauteen. Kuntoutuskeskuksessa se on saanut kasvaa aikuiseksi orangiksi. Siellä se on oppinut tärkeitä taitoja selviytyäkseen omillaan ja vapaana. Gelisonia tullaan tarkkailemaan vielä jonkin aikaa, miten itsenäisen elämän ensiaskeleet alkavat sujua.

Toivotamme ihanalle Gelisonille onnea matkaan ja kaikkea hyvää tulevaan elämään. Lottovoittoa en ehtinyt saamaan, jotta olisin päässyt kuntoutuskeskukseen tervehtimään Gelisonia. Mutta ehkäpä seuraavaa adoptio-orankiamme sitten... pitääkin käväistä veikkauspisteessä taas tänään.


2 kommenttia:

 1. Loistava uutinen! Mekin toivotetaan Gelisonille hyvää orankielämää. Mekin toivotaan teille lottovoittoo, että pääsette tervehtiin teijän adoptio-orankia. Joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gelisonin vapauttaminen on loistojuttu! Toivottavasti se pärjää eikä joudu salametsästäjien kynsiin. Lotto taas viikonloppuna sisään...

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu ja emäntä kiittävät.