tiistai 23. tammikuuta 2024

Lukukoiran joululoma loppui

Tämä tammikuu palautti Hipun lomalta takaisin töihin ja se on ahkeroinut sekä koti- että naapurikirjastoissa. Kevään ensimmäiset lukukoirailut sujuivat mainiosti ja lukijoita riitti entiseen malliin. Kotikirjastoomme on saatu Oton ja Hipun lisäksi kolmas lukukoira. Näin ollen kirjastolla on lukukoiran vastaanotto nyt joka viikko, kun vielä keväällä koiralle pääsi lukemaan joka toinen keskiviikko. Lukukoiran vierailuaikaa on kylläkin lyhennetty tuntiin. Naapurikirjastossa Hippu on edelleen ainut lukukoira ja siellä vierailemme kerran kuussa kahden tunnin ajan. 

Kotikirjastossa Hippuli kuunteli
mm. koululaisvitsejä 😁

Sää heittelehtii ja toistaiseksi likkojen talvipalttoot saavat taas odottaa vaatehuoneen naulakossa. Isännän kanssa paiskimme töitä ja minulla on upea etuoikeus tehdä paljon hommistani kotikonttorilla. Hipan edellisestä virtsatie-/virtsarakontulehduksesta on vähän yli kaksi kuukautta. Kyllä, valitettavasti hermoilen tämän kanssa yhä ja lasken päiviä... Edellisten tulehdusten väli oli noin 1,5 kuukautta. Kovasti toivon, ettei tämä kurja vaiva enää koskaan uusiudu. Hippu saa lääkärin määräämää ravintolisää ja sitä syötetään sille vielä pari kuukautta. Ehkäpä sekin jeesaa.. 

Viralliset valvojat vaalipaikalla.


Kävimme lauantaina antamassa isännän kanssa presidentinvaaliäänemme ennakkoon. Hilpa ja Myttönen olivat reissussa mukana ja odottivat hienosti kaupan tuulikaapissa, kun kävimme vuoron perään äänestyskopissa. Emme uskaltaneet jättää äänestystä viralliseen vaalipäivään, sillä isäntä suuntaa loppuviikosta Espanjan auringon alle 🌞 ja palaa kotiin sunnuntaina. Jään meidän isokorvien kanssa pitämään kotia pystyssä. Lauantaina vietämme tyttöjen iltaa ja saamme mukaan myös pari hyvää ystävääni 🍷 Illanistujaisten lisäksi aiomme ulkoilla ja huilata. Saattaa olla, että päästän tyttöset meidän sänkyyn nukkumaan... luksusta, jota tapahtuu silloin, kun meistä kaksijalkaisista toinen yöpyy muualla kuin kotosalla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.