perjantai 31. toukokuuta 2024

Lukukoira aloitti lomansa

Heipä hei, täällä me ollaan eikä olla hävitty minnekään. Viikot ovat kiitäneet vauhdilla. Meidän kaksijalkaisten työkiireet ovat vieneet aikaa ja vapaa-aika, jota toki omalta osaltani iltaisin on, olen pyhittänyt levolle sekä Hipun ja Mytön hyvinvoinnista huolehtimiselle. Isäntä paahtaa vielä hetken töitä täydellä teholla mutta kyllä me hänestä olemme seuraa aina viikonlopun vapaapäiviksi saaneet.

Hippu teki viime viikolla kevään viimeiset lukukoirailut sekä koti- että naapurikirjastossa. Suosio oli taas suurta. Kevät on ollut kirjastokeikkojen osalta hauskaa ja antoisaa. Hippunen on saanut paljon rapsutuksia, kehuja, kiitoksia ja halauksia. Se ilo, mitä Hippu lukijoille ja moikkaajille tuo, on erinomaisen hienoa seurattavaa. Jatkamme molemmissa kirjastoissa tätä kivaa harrastusta taas syyskuussa.

Kevään viimeistä lukijaa vietiin, 
tämän jälkeen alkoi loma!


Hiukan on meidän lukukoiralla ollut terveyhuolia. Onneksi pieniä ja itse hoidettavissa. Viime viikonloppuna Hilpun vatsa reistaili pari päivää. Lisäksi korvat oireilevat taas. Mahaan annettiin lääkettä ja se tepsi. Isäntä on aloittanut korvahuuhteluprojektin ja minä tipauttelen Hipan korviin huuhtelun jälkeen tippoja. Näin saadaan korvat taas kuntoon. 

Mytölle kuuluu pelkkää hyvää. Luulen, että se odottaa kovasti, että pääsee mökkilomalle. Ja erityisesti saunomaan. Nämä viime ajan helteet vetävät molemmat likat hiukan veteliksi mutta kun iltaisin on viileämpää, pistää kaksikko leikit ja juoksukisat pystyyn. 

Myttönen haluaa myös hellesäällä
nukkua vilteissä ja peitoissa. Se 
rakastaa lämmintä, tykkäähän
se saunoakin.

Kangasniemellä emme ole ehtineet nyt käymään. Mutta eipä mene kauaakaan, kun isäntä pakkaa kassit ja biigelit autoon ja kääntää koslan nokan kohti nelostietä. Minä menen siitä muutaman viikon jälkeen perässä ja meillä on edessä varmasti huisin hauska kesäloma. Minullahan se on tänä vuonna ennätyspitkä, puhuisin jopa sapattivapaasta. Voi, miten sitä jo odotan!

Voikaa hyvin ja nauttikaa näistä ihanista kesäisistä päivistä. Pysyttehän matkassamme ja reissuissamme mukana jatkossakin! Kuulumisiin taas ensi viikolla. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.