perjantai 7. kesäkuuta 2024

Kangasniemikuulumisia

Meidän likat ja niiden isäntä ovat viettäneet mökkilomaa. Helteitä on riittänyt Kangasniemelläkin vaikka nyt ilma alkaakin viilenemään. Hyttysiä on kuulemani mukaan jumalattoman paljon 😠 Punkkeja ei kuitenkaan ole Hipusta ja Mytöstä juuri löytynyt vaikka emme ole niille vielä myrkkylitkuja turkkiin laittaneet. Laitetaan sitten, jos punkit tekevät massiivisen hyökkäyksen.

Hippa ei puhtaassa karvassa
viihdy. Pesun jälkeen turkki piti 
välittömästi sotkea.

Mökkiloman alkupäivinä isäntä oli pessyt Hipan ja Myttösen. Isokorvat on taidettu pestä viimeksi viime kesänä 😁 Jos se niistä itsestään olisi kiinni, niitä ei pestäisi ikinä. Tyttöset viihtyvät likaisessakin turkissa eivätkä ole pesuoperaation suuria ystäviä. Hippu olikin noin kolme minuuttia pesun jälkeen mennyt kierimään hiekkaan ja multaan. Se siitä puhtaanraikkaasta biigelistä...

Kukas se siellä rannassa makoilee...
meidän Myttö!

Myttö on saunonut isännän kanssa ja rakastaa maata rantaviivan tuntumassa. Isäntä toivoisi saavansa lomalla nukkua hiukan pidempään mutta meidän kaksikko haluaa aamuruuan viimeistään kello 6 😂 Vielä ei isäntä ole lomalle suunniteltua uuden tiskipaikan rakentamista aloittanut mutta vielähän tässä on pitkä loma edessä. Ja jos se jää tänä kesänä tekemättä, niin tuohon ei maailma kaadu. 

Minä pakerran töissä ja kiirettä riittää nyt olevan. Ehkä erityisesti siksi, että myös minun kesälomani häämöttää jo horisontissa. Itse suuntaan Puulan rannoille ensi viikolla. Sitä ennen vielä loppurutistus töissä ja todennäköisesti erittäin naurupitoinen synttärireissu hyvien ystävieni kanssa 😍


4 kommenttia:

  1. Kivaa, että olitte käväisseet Párekin blogissa!
    Siellä ne mökillä teidän likat ja isäntä viettävät laatuaikaa. Naurattaa tuo Hippuliini, joka heti pesun jälkeen hoiteli turkkiinsa mieluisat! luonnonparfyymit ; ) Joka naisellahan on mielituoksunsa.
    Pian on teidän lauma koossa ja kesäloma kaikilla. Sitten teillä on vielä hauskat synttärijuhlatkin edessä. Mikäs sen hauskempaa. Onnea etukäteen! Nauttikaa ja viettäkää oikein hauska loma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä yritän aina blogissanne säännöllisesti käydä, sillä on kiva kuulla teidän kuulumisia. Hippu ei tosiaan pesusta välitä vaan menee aina sotkemaan itsensä, kun peseminen on suorittu.

      Minulla oli kiva ja hauska viikonloppureissu, jossa juhlin upean naiskolmikon kanssa synttäreitäni. Nyt sitten suunnataan katseet jo kesälomaan, joka on tänä vuonna minulle myös niin sanottu sapattivapaa.

      Hipun ja Mytön emäntä

      Poista
  2. Meidänkään koirat eivät pesuista nauti. :D Enkä huvikseni niitä pesekään, mutta aina välillä ne löytävät kuvottavia jätöksiä ja kierivät niissä, joten pesu on välttämätön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekin pesemme meidän likat noin kerran vuodessa. Hippu joskus useammin, koska tykkää kieriä "kivoissa kasoissa"... Onneksi Myttö ei ole oppinut tätä tapaa.

      Hipun ja Mytön emäntä

      Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.