torstai 10. huhtikuuta 2014

Ihanaista aikaa

Bussissa...
Kannoin roskikseen parvekkeellamme olleet kanervan raaskut ja laitoin ruukkuihin narsisseja sekä helmililjoja. Kukilla on kummallinen vaikutus, sillä kevätriemu lisääntyi mielessäni välittömästi, kun katselin istutuksiani. Olen Typyn kanssa lenkkeillessä ihastellut leskenlehtiä sekä talojen pihoilla kasvavia krookuksia ja nyt voin ladata kukkailoa sisääni myös kotoa käsin. Kevät on ihanaista aikaa!

ja junassa.
Meillä tytöillä oli rentouttava ilta Haagassa. Typy sai ruuaksi maksalaatikkoa, kun me anopin kanssa herkuttelimme pizzalla. Matka anoppilaan sujui taas hienosti ja mallikkaasti. Kyllä Typsykkä on jo vanha tekijä, kun on kyse busseista ja junista. Lauantaina meillä kyläili Risu ja Esco, joista jälkimmäisellä oli vauhti päällä. Yhteenotoltakaan ei valitettavasti voitu välttyä, sillä Typy luuli Escon tulevan sen herkkuapajille ja rähinä oli valmis. Onneksi vahingoilta säästyttiin ja rauha palasi loppuillaksi maahan. Oli mukavaa, että pojat kyläilivät meillä pitkästä aikaa, sillä Typyn tulee oppia siihen, että meillä saa käydä koiravieraita ja että Typsykkä ei aina voi olla se ainut huomion keskipiste

Risu ja Esco.
Lähipäivinä on aika kaivaa pääsiäiskoristeet esiin. Ennen pääsiäispyhiä on edessä kuitenkin eläinlääkärireissu. Typyn korvanlehteen, josta leikattiin viime syksynä pois iso patti, on alkanut kasvamaan uusi pahkura. Ja samaan kohtaan, kuin mistä edellinen paise poistettiin. Suuntaamme siis tohtorin pakeille ja patti saa kyytiä. Toivottavasti tällä kertaa pahkura saadaan tarkasti juuriaan myöten pois ettei se ala taas jatkossa kummittelemaan. Lääkärin mielestä patista olisi myös syytä ottaa ohutneulanäyte, varmuuden vuoksi. Voi kauhistus... en halua miettiä ollenkaan sellaista vaihtoehtoa, että patti olisikin jotain muuta kuin harmiton syylä. Pidättehän tassut ja peukut meille pystyssä, että emme saa mitään huonoja uutisia.

Eilen jouduin pesemään Typsykän sillä se kieri supikoiran tai ketun sonnassa ja tämän jälkeen meni uimaan kuraojaan. Isokorva oli varsinainen näky ja haju oli huumaava...  Kevät on siis ihanaista aikaa, myös Typyn mielestä!6 kommenttia:

 1. "Pahkuran paluu" Eikös se pahkura ollut syylä tai joku vastaava? Ne nimittäin ovat aika sitkeitä, eikä niistä niin helposti varmaan pääsekkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri, pahkuran paluu. Edellinen näytti tosiaan syylältä ja joku sellainen se taisi olla. Toivottavasti se saadaan nyt nujerrettua lopullisesti. Ei ole kivaa viedä Tyyperiä vähän väliä noihin operaatioihin. Typyn emäntä

   Poista
 2. Typy, sä oot varmalla tuaksunnu huumavan keväiselle. ;D

  Pidetään tassuja pystyssä ja äippä sormiaan, että patti saadaan poistettua sun korvastas ja kaikki menee hyvin.

  Onks toi Esco mäykky?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksu oli tosiaan melkoisen kiperä... Kiitos tsempistä, toivotaan että operaati PATTI onnistuu. Esco on aito kuumaverinen latino eli espanjalainen rescue-koira. Se, mitä rotuja herrassa on, ei ole tarkasti selvillä mutta ihan varmasti siinä on mäykkyä. On todella paljon mäykyn näköinen. Mukavaa viikonloppua teille! Typyn emäntä

   Poista
 3. No sehä on niin että pittää suaha jollonnii kierijä jossae aeneessa! Tiällähhii pietään tassuja ja peokaloeta pystyssä että patti häepyy huut hiitee eekä tule takasi.
  Iha mahottoman viksu on Typy ku kulukoo nuin joohevasti kaekissa kulukupelissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenna patti poistetaan... huh, jännittää jo kovasti ainakin emäntää. Typy on fiksu likka mutta silti aina toivon, kun noissa busseissa ja junissa reissataan, ettei muita karvakuonoja osu samaan kyytiin. Typy alkaa yleensä rähisemään ja loppumatkan saa jännittää, heittääkö kuski meidät ulos kyydistä.

   Typyn emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.