tiistai 1. huhtikuuta 2014

Pikkuihmisiä ja pikkubeagleja

Törmäsimme loppusyksystä lenkkipolulla ihastuttavaan beaglenpentuun. Ja mukava yllätys oli se, että kyseinen pikkumies asustelee muutaman sadan metrin päässä meidän huushollista. Olemmekin nähneet herraa kuluneen talven ja kevään aikana useamman kerran ja voi, miten tuo pikkuinen on jo kasvanut! Ja miten paljon energiaa ja vauhtia sillä riittää. Pimu ei valitettavasti ehtinyt tähän uuteen tuttavuuteen tutustua, sillä ikäneidon kanssa jouduimme tekemään lyhyempiä lenkkejä eikä polkumme pikkubiigelin kanssa kohdanneet. Mutta Typsy on tavannut vauvan useasti ja näyttää pitävän siitä vaikka se haukkumalla komentaa Typyä leikkimään, puree Typsykkää korvista ja muutenkin iloissaan hypähtelee milloin Typyn selkään, milloin sen pään päälle. Valloittava tapaus kerrassaan!

Menneen maaliskuun päätimme vierailemalla Keravalla kummipoikani synttäreillä. Typy sai nauttia rapsutuksista, halauksista ja silittelystä. Myös juustonaksuista ja sipseistä, joita lapsivieraat syöttivät (pääosin salaa) meidän kerjäävälle pitkäkoivelle. Lopulta muksujen vanhemmat sekä me isännän kanssa ohjeistimme kersoja siitä, että Typsylle ei saa syöttää mitään ihmisherkkuja vaikka se kovasti jaksaakin tuijottaa silmiin ja istua nätisti jalkojen juuressa. Fiksuina mukuloina ohjeet menivät perille ja loppuilta sujui ilman herkkushowta. Ainakin toivon niin...

Isäntä ottaa loppukirin opinnoissaan ja meikäläinen saavuttaa pyöreitä ikävuosia. Lukukoirakeikka tällä viikolla ja koirahierontaakin taas loppukuusta. Leppoisaa pääsiäisen viettoa kotinurkissa ja kaiken huipennuksena mökkikauden avaus vappuna. Muun muassa tällaisista touhuista koostuu meidän huhtikuu. Luvassa on siis jännityksen täyteisiä hetkiä, juhlahumua ja pitkältä tuntuneen talven jälkeen paluu Puulan rannalle. Tulossa siis ollaan, oi pieni punainen mökkimme!

6 kommenttia:

 1. Kivaa että Typylläkin on nyt beaglekavereita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt, kun Pimua ei enää ole, on tosiaan mukavaa, että ihan naapurikulmilta löytyi uusi beagletuttavuus. Beaglet on ihan parhautta!

   Typyn emäntä

   Poista
 2. Oikein paljon onnea synttärisankarille ja miehelle menestystä opinnoissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimät kiitokset! Menestystä tarvitaankin, jotta isäntä saa lopputyön ja viimeiset tentit läpi. Sitten olisi juhlan paikka! Tuntuu jotenkin hullulta, että tässä ollaan jo keski-ikäisiä. Miten tämä aika vieriikin niin vauhdilla... Aurinkoisia kevätpäiviä teidän poppoolle!

   Typyn emäntä

   Poista
 3. Pieni beaglemies, sydän sulaa jo ajatuksesta <3
  Kivalta kuullostaa teidän kevätpuuhanne ja mökkikauden odotus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jedi, tämä pikkuinen beagle, on kyllä todella suloinen tapaus. Kun Typy ja nuori mies kohtaavat, muistuu mieleeni aika, jolloin Typy tuli meille Pimun kaveriksi. Mukavia aikoja ja hyviä muistoja... Tämä kuluva kevät on monessa suhteessa meidän perheelle täynnä isoja asioita. Eikä niistä pienimpänä isännän opintojen päättyminen, toivottavasti... Ja toki kevään ensimmäinen mökkireissu tulee olemaan todella tunnerikas reissu. Laitammehan tuolla mökkikäynnillä Pimun sen viimeiseen lepopaikkaan. Mukavaa kesän odotusta ja auringonpaisteisia kevätpäiviä teille Artun kanssa!

   Typyn emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Typy, Hippu ja emäntä kiittävät.