perjantai 4. huhtikuuta 2014

Pizza- ja poika-ilta

Tästä...

se lähtee..

jihuu!!!

Tällä viikolla lukukoiraltiin ja reissuhan meni oikein mallikkaasti. Lukijoita ei tällä kertaa ollut kovin montaa mutta ihailijoita sitäkin enemmän. Ihana, söpö, suloinen, kiltti, voi kun pehmeät korvat... kehuja sateli ja Typsykkä nautti täysin siemauksin ihastelusta. Aiomme ehdottomasti jatkaa kuunteluhommaa myös syksyllä mikäli kirjaston väki vain meidät näihin töihin huolii. Ja uskoisin, että kelpaamme, sillä mukavaa palautetta Typyn kuuntelukoirailu on kerännyt. 

Kevät on riemukasta aikaa, kuten yllä olevista kuvista näkyy. Multaisella pellolla, kuihtuneen nurmikon päällä on mukava kieriskellä ja ottaa turkkiinsa vaikkapa supikoiran sonnan hajua. Meillä kaksijalkaisilla on sitten vähemmän riemukasta pestä pökäleille haisevaa pitkäsäärtä. Kiitän kuitenkin siitä, ettei Typy pistele kaikenlaisia kasoja poskeensa, kuten Pimu aikoinaan. Se on jo ällöä... 

Isäntä paiskii tänään iltamyöhään töitä ja appiukko on työreissussa, joten aion iltapäivällä suunnata yhdessä Typyn kanssa kohti Haagaa. Tiedossa on pizza-ilta anopin kanssa ja Typyllekin on jotakin maukasta iltapalaa tiedossa. Huomenna saamme vieraaksemme Escon ja Risun, nuo vekkulit koiraherrat. Vauhtia ja kaikensorttisia tilanteita on tiedossa ja toivon, että Typsy olisi esimerkillinen illan emäntä eikä laittaisi poikia kovin kovasti ruotuun. Sillä pojathan on poikia, eikö niin!

4 kommenttia:

 1. No niin, justiisa nuin sitä pittää! Tuo on yks mualiman parrraeta hommija :) Ikävät immeeset vuan on aena välliin työntymässä ja pilloomassa koko homman. Koeriin pittää suaha kierijä, sielä misson parraat hajut. Eekö muka Typy oo maestellunna yhtää rusakon papanata? Minnoon salloo lipassu...suosittelen kokkeelemmaan. Mutta salloo emännältä, eevät immeeset tykkee siitä. Jostae syystä.
  Ee oo ihme jos kuuntelijat on tykästynneet, ku on nuin simpsakka tappaas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Typylle rusakonpapanat maistuu. Liiankin hyvin... sekin hullutus näyttää olevan onneksi vain kausiluonteista. Keväisin niitä mätetään suuhun niin paljon kuin ehtii mutta innostus laantuu kesään mennessä. Kaikenlaista teillä nelijalkaisilla teetättää. Mutta mieluummin sallin tuon rusakonpapanoiden syömisen kuin muussa sonnassa kierimisen. Se pesuhomma on niin kamalaa siinä hajussa...

   Typyn emäntä

   Poista
 2. Taisi olla hyvät hajut maassa! Jännä että koirilla on kamala pakko mielle tartuttaa pahat hajut itseensä. Kivaa että Typylläkin on jonkin sortin harrastus, vaikkei se kovin rankka olekkaan, niin ainakin rentouttava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvät oli hajut, niin antaumuksella Typsykkä maassa kieriskeli. Olen kuullut, että etenkin metsästyskoirat tykkäävät kieriä kaikenlaisissa hajuissa, koska tarkoitus on saada turkkiin haju, joka peittää oman hajun (pystyy hämäämään metsän elukoita). Tiedä tuosta. Mutta saattaahan se beaglejenkin geeneissä tuollainen olla, kun jäniskoiria ovat.

   Lukukoirahomma on tosiaan mukava harrastus meille molemmille. Ja onneksi mökkikausi avataan jo vajaan 4 viikon päästä. Se on sitä parasta harrastusta!

   Typyn emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.