torstai 8. syyskuuta 2016

Anteeksianto

Kävimme eilen isännän kanssa ostoksilla ja kotiin kannettiin uusi koiranpeti. Muovinen kaukalo. Hippu on tuhonnut kaikki pehmeät sängyt Pimun perintöpetiä myöten. Koirille on tuotu myös ruokamarketista napakoita pahvisia hedelmä- ja vihanneslaatikoita. Nekin kaikki on säännönmukaisesti järsitty säpäleiksi. Enkä jaksa enää edes muistaa, kuinka monta sänkyihin laitettua peittoa ja tyynyä Hipsukka on raastanut kappaleiksi. Katsotaan, kestääkö tuo muovinen kupoli Hipin käsittelyssä.

Viikonloppu vierähti taas Puulalla. Sää suosi meitä mökkeilijöitä ja syksyn ensimmäiset suppilovahverot saatiin kerätyksi. Isäntä pisti lauantaina karitsaa grilliin ja olimme varanneet myös isokorville pienet maistiaiset. Voi että, miten hyvää se oli! Jopa niin hyvää, että Hipun siirtyessä vahingossa liian lähelle Typsyn ruokakippoa, antoi uimamaisteri Hippusen kuulla kunniansa. Käskin Typyä pyytää Hipulta anteeksi moista käytöstä mutta en usko, että Typsyn ylpeys antoi periksi. Mutta loppuillasta kaksikko nukkui meidän sängyssä kylki kyljessä. Hippu oli antanut anteeksi vaikkei olisi pyydettykään.  

4 kommenttia:

 1. Ihmisistä poiketen me koirat emme kaunaa kanna. Elämme aina juuri meneillään olevassa hetkessä. Mullakin oli jossakin vaiheessa ensin pari hienoa pehmopetiä ja yksi iglu. Muotoilin ne mieleisekseni ja heti ihminen kantoi ne roskiin. Varmaan kateellisena. Sitten sain muovisen 'kaukalopedin'. Pureskelin sen reunat kauniin piparkakkumaisiksi - ja taas taideteos vietiin roskiin. Sittemmin en enää ole viitsinyt muotoilua harrastaa, kun ei sitä arvosteta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on vielä toistaiseksi säilynyt se muovipeti ehjänä. Sisukset eli muhkea tyyny sekä viltti on kyllä jo revitty riekaleiksi. Toivottavasti Hippukin lopettaa pikkuhiljaa nuo muotoiluharrastuksensa.

   Koirat elävät hetkessä, näin se on. Hieno taito, jota sopisi meidän ihmistenkin joskus kokeilla.

   Aurinkoista loppuviikkoa teille toivottelee Typy, Hippu ja niiden emäntä

   Poista
 2. Seon se petin pettoominen semmonen tärkee homma. Ja siinä suattaa sivussa männä johhii peetehhii vähä huonompaan kuntoon :)
  Rillieväs on hyvvee. Ja omasta ohtinasta pittää huolj pittee.Sillähän se Typyhhii on siitä nuoremmalle huomaattanna. Ja on sitä varmaannii anteeks pyytännä. Et oo vuan sattunna huomoomaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se petien petaaminen tärkeää hommaa. Toivoisin kyllä, että Hipsukalla ei olisi niin rajuja otteita sen suhteen. Hajoaa koko sängyt, kun se alkaa mylläämään.

   Parhaat kamuthan nuo on, Typy ja Hippu. Varmasti ne antavat anteeksi puolin ja toisin. Eikä ne ole pitkävihaisia. Eivät edes emännälle.

   Mukavaa viikon jatkoa teille sinne Savon sydänmaille! Isot terkut meidän kaveruksilta!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu ja emäntä kiittävät.