lauantai 24. kesäkuuta 2023

Iloista juhannusta!

Aurinkoiset ja kesäiset terveiset Kangasniemeltä. Mökkijuhannus on täydessä vauhdissa. Sää ollut mitä mainioin vaikka tänne Etelä-Savoon povattiin sateita. 



Pitkästä aikaa vietämme juhannusta täällä omalla mökillä. Onhan tämä oikein hienoa! Eikä me suinkaan olla täällä pelkästään omalla porukalla. Keravan poikakolmikko vanhempineen ja myös Patu-herra saapuivat tänne eilen viettämään kanssamme keskikesän juhlaa. Ollaan otettu rennosti, löysin rantein. Meidän likat sekä Patu pitävät tunnelman katossa.


Toivotamme kaikki täältä Puulan rannalta Teille kaikille

oikein hyvää ja kaunista juhannusta!



4 kommenttia:

  1. Teillähän on oikein kiva porukka siellä juhannusta viettämässä. Taatusti nelijalkaiset osaavat ottaa kaikesta täyden ilon irti. Eikä varmaan ihmisilläkään ole valittamista tunnelmasta ja puitteista! Nauttikaa ja iloitkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hipulla, Mytöllä ja Patulla oli oikein riemukasta ja hauskaa. Kuten meillä ihmisväelläkin. Hieno ja kaunis juhannus kaiken kaikkiaan.

      Hipun ja Mytön emäntä

      Poista
  2. Teillä on ollut mukava porukka siellä kasassa juhlimassa. :) Varmasti olette saaneet nauttia olostanne. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli täällä vauhdikas, reipas ja iloinen juhannusjoukko viettämässä keskikesän juhlaa. Kivaa oli ja sää suosi, mikäs sen parempaa.

      Hipun ja Mytön emäntä

      Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.