tiistai 25. kesäkuuta 2013

Huippujuttu

Typy aloitti juhannuksen vieton
rapsutuksia saaden...
Kehua retostelen heti alkuun, että ihan huippu juhannus meillä saaressa oli! Paketti kaikkinensa oli täydellinen.

Tänäkin vuonna Typyn piti komentaa lokkeja ja muutamaa muutakin vesilintua, jotka uskaltautuivat lähestymään rantaviivaa. Ja tänäkin vuonna savustettu lohi maistui isokorville ja lempipaikaksi saaressa osoittautui grillin tienoo. Koska juhannusaatto sekä sunnuntaipäivä olivat miltei tukahduttavan helteisiä, puljasi uimamaisterimme ahkerasti meressä. Ja saatiin ikäneitokin uimaan, kun anopin kanssa heittelimme sille keppiä. Hyvin Pimu vielä kepin noutaa vaikka varoikin kastelemasta liiaksi itseään. Selän kun piti mieluusti säilyä kuivana. Kyllä meidän karvanaamoista näki, että saari on niille mieluisa paikka, jonne halutaan palata aina uudestaan.

... ja Pimu nautti pyhistä mm. köllötellen.
Me kaksijalkaiset nautimme rennosta olotilasta vatsat täynnä maistuvia ruokia ja juomia. Joku otti aurinkoa, joku luki kirjaa laiturin nokassa. Yksi meni päivätorkuille ja toinen valokuvasi hienoja maisemia. Koko porukan voimin käytiin kahvin tai kuohujuoman ääressä hauskoja keskusteluja kaikensorttisista aiheista. Eikä juhannussaunaa vastan kera unohdettu, uskaltautuipa allekirjoittanutkin pistäytymään 14-asteisessa meressä. Virkistävää!

Edessä kotimatka, iso kiitos
saaripoppoolle ja mökille taas kerran!
Lomalaitumet häämöttävät horisontissa vielä melko utuisena mutta näkymä kirkastuu päivä päivältä. Odotamme siis kärsivällisesti, muistoissamme mukava mittumaari. Se ihan huippu sellainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.