maanantai 3. kesäkuuta 2013

Arvaa harmittiko

Nimittäin se, että hyppäisin illalla Haukivuoren asemalta junaan, joka kiidätti minut etelään. Asemalle jäi vilkuttamaan isäntä kera kahden kuumuudesta läähättävän beaglen. Läähättävän vaikka molemmat karvanaamat olivat käyneet uimassa juuri ennen isäni mökiltä lähtöä. Viikonloppu oli mahtavan lämmin ja kesäinen. Olisin minäkin voinut illalla sukeltaa junan sijasta Puulaan ja jatkaa mukavia mökkipäiviä rakkaan kolmikon kanssa.

Niin, helteinen viikonloppu Kyyveden ääressä oli kerrassaan kiva. Kiitos vielä isä ja S! Mekin Pimun kanssa heitimme talviturkit pois, joten nyt ollaan tasoissa isännän ja meidän uimamaisterin kanssa. Pimua piti kyllä isännän toimesta hieman "avustaa" järveen menossa, sillä Pimuli ei vapaaehtoisesti uimaan mennyt. Enpä muista miesmuistiin olleen  tällaisia päiviä jo toukokuun puolella ja lämmin senkun jatkuu. Tuplakiva! Sään lisäksi grilli ja sauna olivat kuumina myös.

Ohessa kuvasatoa viikonlopun reissustamme. Isäntä siis suuntasi tyttöjen kanssa Kangasniemelle ja minä ihmettelen täällä toimiston uumenissa, mitenhän viikkoni mahtaa mennä. Ikävä kun on jo nyt mutta kyllähän iso nainen pärjää...

Kuivausoperaatio.

Ei ole Pimun uintitaidot ruostuneet,
hyvin pysyy ikäneito pinnalla!

Savustuspönttö on mielenkiintoinen...

Maisteristytön taidonnäyte.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Typy, Hippu ja emäntä kiittävät.