torstai 4. toukokuuta 2017

Vauhtivappu, uintia ja operaation odotusta

Vappu mennä huikahti ja ollaan palattu arkeen. Keravalla vietimme mukavan vappuaaton herkullisen ruuan ja kuplajuoman merkeissä. Typyllä ja Hipulla riitti vauhtia poikien kanssa. Kovasti kolmikko jaksaa isokorvien kanssa leikkiä ja touhuta. Se on eri hieno juttu!

Vappupäivä loikoiltiin sohvalla ja ulkoiltiin kauniissa kevätssäässä. Typsykkä avasi uintikauden pulahtamalla isoon ojaan. Siellä se sammakonkutujen keskellä kauhoi menemään, kunnes komensimme sen ylös ja takaisin polulle. Veden täytyi olla kylmää... mutta nyt Typy saa jo uida. Leikkaushaavat ovat ummessa ja parantuneet.


Huomenna on jännittävä päivä. Vien Hipun leikkausoperaatioon. Tapasin eilen sattumalta työkuvioiden kautta eläinlääkärin, joka Hipsukan tulee leikkaamaan. Kyseinen tohtori on entuudestaan hiukan tuttu, koska on rokottanut Typyä. Kävimme hyvät keskustelut tulevasta leikkauksesta ja sain varmuutta siihen, että kaikki sujuu kyllä mutkattomasti. 

Pidättehän meille kuitenkin taas kerran tassut, peukut ja kaikki mahdolliset raajat pystyssä, jotta operaatio menee hyvin. Mitähän Hipsu tuumailee kypärä-kaulurista ja bodysta...

8 kommenttia:

 1. Kyllä pidetään, ja hyvin se menee, etenkin kun Hippu on terve.

  VastaaPoista
 2. Kaekki käpsät ja sormet ja peokalot on ilimammuuta pystyssä! Hyvästi männöö kaekki niinku Typyllähhii :) Onnee matkaan, eläkä suotta hättäele!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset! Operaatio meni mallikkaasti ja nyt alkaa toipuminen. Uskon, että sekin etenee toivotusti.

   Mukavaa viikonvaihdetta toivotellen
   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 3. Täältä myös peukut, tassut ja käpälät toivottaa mutkatonta operaatiota ja nopsaa toipumista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Arttu! Pahin on nyt takana ja tästä alkaa Hipun toipuminen omaksi reippaaksi ja touhukkaaksi itsekseen.

   Leppoisaa lauantaita toivottaa Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 4. Tokihan mekin pidämme peukkuja ja lähetetään virtuaalisina onnea ja voimahaleja jatkuvana nauhana Hipsukalle. Hyvin sujuu operaatio ja paraneminenkin vauhdilla. Pusuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimät kiitokset! Hippu selvisi leikkauksesta reippaasti ja hienosti. Emäntäkin hengähti taas syvään helpotuksesta.

   Aurinkoista ja letkeää lauantaita teille!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu ja emäntä kiittävät.