perjantai 26. kesäkuuta 2009

Huh hellettä!

Pimu nauttii kovasti näistä helteisistä päivistä, koska se on aina rakastanut lämpöä. Mökillä se hakeutuu portaille auringonottoon ja kotona parvekkeen oven edessä on paras paikka, koska siihen aurinko lämmittää oikein mukavasti. Ja Pimu jatkaa myös öisin nukkumista visusti peiton alla, vaikka lämpöasteet meillä kotona hipoilevat reilusti yli 20 asteessa. Toivotaan siis Pimun ja meidän kaksijalkaistenkin puolesta, että nämä mahtavat kesäsäät jatkuvat.

Pimun juhannus meni mökkeillessä Kangasniemellä ja pääsipä se tällä viikolla merenrantaankin uimaan ja nuuskimaan kiinnostavia hajuja. Emännän loman alkuun on vielä muutama viikko aikaa, sitä odotellessa Pimu suuntaa isännän kanssa perinteiselle telttaretkelle johonkin päin Suomea. Ja kun loma koittaa myös emännälle, vietetäänkin se mökkeillen akselilla Savonranta-Kangasniemi-Haukivuori. Se on elämää se!


Ps. Joskus harvoin, kun Pimu ottaa oikein aivoon (uskokaa pois, tätäkin sattuu),
olen laulanut sille kertosäettä Michael Jacksonin laulusta "Beat It". Taidan tänään soittaa levyltä Pimulle tuon alkuperäisen esittäjän version, muistellen popin suurta kuningasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.