keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Kippis ja skool!

"Liian hapokasta!"
Olen kevään lapsia ja juhlistan synttäripäivääni pariinkin eri otteeseen kuluvan viikon aikana. Varaslähtö otettiin lauantaina, kun vietimme ystävieni kanssa hauskaa iltaa. Jotta juhlaväki sai rauhassa juoruta, nauraa räkättää ja nauttia pöydän antimista, häädin jokavuotiseen tapaan isännän muihin maisemiin. Ja tällä kertaa mukaan lähtivät myös nelijalkaiset ystävämme. Oli mahdoton ajatus, että etenkään Typy olisi osallistunut juhlintaan. Siinä olisi vieraiden käsistä lähteneet niin lautaset kuin kuohuvat lasitkin, kun ahmatti olisi hyökännyt suu sepposen selällään vuorollaan jokaisen kimppuun. Niinpä kolmikko suuntasi evakkoon anoppini ja appeni luo. Ja ei hätää, kyllä sielläkin oli tarjoilu pelannut ja nakit olivat odottaneet pöydän reunalla, kun poppoo oli saapunut paikalle.

Mutta mieluusti koirimukset olisivat tyttöjen iltaan osallistuneet. Näin päättelin siitä, että isännän tullessa maanantaina töistä kotiin, oli vastassa ollut varsinainen pullomeri. Lauantain juhlinnasta syntyneet tyhjät pullot olivat löytäneet tiensä eteisessä lojuneesta kassista pitkin poikin olohuonetta. Pulloja oli raahattu sohvalle, koirien petiin, sohvan alle.. osasta oli järsitty korkitkin irti. Pimu oli juossut isäntää iloisesti vastaan pullonkorkki suussa! Parivaljakko oli kai päättänyt pitää omat kekkerit, kun lauantain juhliin ei huolittu mukaan... Juomapuoli oli näissä beaglejen kemuissa ollut kyllä köyhää, sillä pullot olivat kaikki tyhjiä viimeistä pisaraa myöten.

Juhlinta kuitenkin jatkuu tulevana viikonloppuna ja niihin kesteihin ovat sydämellisesti tervetulleita myös beagleneitimme. Lupaan tarjota heille kakkua ja muita herkkuja vaikka kuohuvat jäävät valitettavasti tälläkin kertaa väliin... Tyhjät pullot aion edelliskerrasta viisastuneena jemmata kaapin perukoille ettei koirimukset innostu järjestämään taas omia pirskeitään.
                                                                                                                      "Näähän olikin tyhjiä!"
                                                                                                                 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.