tiistai 27. helmikuuta 2024

Emäntä taas terveen kirjoissa ja blogin äärellä

Täällä blogissamme on ollut taas hetken hiljaisempaa. Se johtuu lähinnä siitä, että sairastin ärhäkän ja sitkeän flunssan heti helmikuun alkupuolella tekemäni viikonloppumatkan jälkeen. Miltei pari viikkoa meni köhiessä ja räkiessä. Kuumettakin oli vajaan viikon verran. Mutta vihdoinkin olen taas terveen kirjoissa 😀 

Isäntä otti vetovastuun Hilpusen ja Myttösen ulkoiluista minun maatessa sohvalla tai sängyssä. On muuten todella kummallinen olo, kun ei päiväkausiin lenkitä meidän isokorvakaksikkoa. Koirien kanssa ulkoilusta on miltei parinkymmenen vuoden aikana tullut jo niin iso osa päivittäisiä rutiineja. Ja kaipasin kovasti raitista ilmaa. Oli niiiin kivaa, kun tauti alkoi heittämään ja pääsin Hipan ja Myttöskän kanssa ulos 🐾

Hippu päätti suorittaa joulutontulle kirurgisen
toimenpiteen, jonka seurauksena tonttu ei 
tulevaa joulua enää näe.

Ennen sairastumistani Hippu ehti lukukoirailemaan naapurikirjastossamme. Lukijarintamalla oli sillä kertaa hiljaisempaa mutta moikkaajia riitti. Hippu nautti kovasti, kun sai taas runsaasti rapsutuksia ja huomiota. Tällä viikolla suuntaamme Hipun kanssa kotikirjastoomme ja se on mukavaa. Edellinen kerta kun peruuntui Hilpun vatsavaivojen vuoksi. Ollaan me nyt oltu sairasta porukkaa 😁

Fanit odottivat kirjastolla.


Kurjat vesikelit ovat täällä etelässä taas kiusanamme. Minulle tämä talvi riittää ja saisi tulla jo kevät. Maaliskuun voikin kaiketi laskea kevätkuukaudeksi ja sehän on jo ovella. Maaliskuussa juhlitaan meidän ihanaa Hippua, joka täyttää yhdeksän (!) vuotta. Lukukoirailujakin riittää ja johan se on pääsiäinenkin kuun lopussa. Mökkikauden aloitus siintää jo silmissä. Siihen on vielä kuitenkin tovi aikaa. Odotamme taas, että Puula on sula. 

Myttö on niin kovin onnellinen
isännän sylissä.

Laitan tähän loppuun vielä kuvan meidän likoista, jotka saivat menneenä viikonloppuna pötkötellä päiväunia meidän kaksijalkaisten sängyssä. Se on harvinaista herkkua täällä kotona, mökillä kylläkin aivan tavanomaista. Mutta kotona koirat ovat meillä portin takana. Kaksi koiraa ja kaksi ei niin pienikokoista ihmistä yhdessä sängyssä on hiukan huono yhdistelmä rauhallisten yöunien saavuttamiseksi 😃Toivottavasti Teillä kaikilla kulkee hyvin ja olette pysyneet terveinä. Kivoja ja mukavia helmikuun loppumetrejä ja kuulumisiin maaliskuun puolella!

5 kommenttia:

 1. Ikävä kuulla, että olet ollut kauan sairaana. :( Hyvä, että tauti on nyt hellittänyt.
  Meillä on tätä nykyä sängyssä välillä jopa kuusi henkeä yhtä aikaa, kun olemme siellä välillä yhdessä kaikki aikuiset, vauvat ja koirat. :D Kunnon perhepeti. :'D

  VastaaPoista
 2. Ei ole näköjään kommenttimme tarttunut tänne. Yritetään siis uudelleen. Toivottavasti olette kaikki terveitä. Nykyisin on kaiken maailman flunssat ja muut koronat ihmisten riesana. Moni on potenut koronaakin jo pari kolme kertaa rokotuksista ja aikaisemmasta sairastamisesta huolimatta. Maailma menee aina vain hullummaksi.
  Ei ole totta, onko Hippu jo yhdeksänvuotias? Vastahan se oli pentu. Paljon onnea kaunottarelle, ja terveiset myös Mytölle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hippu täyttää tänään yhdeksän vuotta. Se on tosiaan melko uskomatonta sillä vastahan se oli pieni beaglevauva. Tuli Typyn kaveriksi ja on meille kovin rakas. Onnittelunne päivänsankarille ja terkut sen pikkusiskolle on välitetty :) Toivottavasti teillä on kaikki hyvin ja vointi myös hyvä.

   Hipun ja Mytön emäntä

   Poista
 3. Mainiota, että teijän äippä on selättänny yskäryskän. Ootellaan aurinkoisia päiviä, ni päästään kunnolla jalottelamaan. Ilosta menoo koko teijän laumalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovassa oli tauti, että se vihdoinkin nujertui. Niitä on nyt jos jonkinlaista pöpöä liikkeellä. Mutta kesää kohti mennään ja toivottavasti kevät etenee pian. Mitä parhainta maaliskuun jatkoa teille kamut!

   Hipun ja Mytön emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.