torstai 8. heinäkuuta 2010

Kuin kaksi marjaa, ainakin melkein

Typystä on tullut jo iso tyttö, täyttihän se juhannusaattona 8 kuukautta. Säkäkorkeudeltaan pitkäsääri on jo Pimua hiukan korkeampi ja kasvaa varmasti vielä lisää. Hieno beagleneiti pikkumonsterista kasvaa!

Minulta on usein kysytty, onko Typy Pimun pentu tai ovatko ne sisaruksia. Molempiin kysymyksiin vastaan hieman hymyillen ei, sillä Pimun pennuntekoajat ovat autuaasti olleet ohi jo monta vuotta. Enkä ihan heti itse niitä sisaruksiksi luulisi, kun katsoo Pimulin harmaantunutta kuonoa. Toisaalta koiramme näyttävät hieman samannäköisiltä ja jos ei huomaa tarkemmin katsoa, erehdyn joskus itsekin luulemaan Pimua Typyksi ja toisinpäin. Ja koska Typy on tosiaan jo Pimun kokoinen korkeussuunnassa (leveydessä vielä häviää), päätä näkemättä saattaa erehtyä sekoittamaan koirat toisiinsa. Eikä tuo samannäköisyys mikään ihme ole, Typyn isänisänisä on Pimun isä ja isänisänäiti taas Pimun äiti. Sukulaisiahan meidän tytöt siis toisilleen ovat.

Typyllä on edessä sen elämän ensimmäinen "kesäloma", joka sisältää mökkeilyä Savonrannan ja Kangasniemen maisemissa, grilliherkkujen syömistä, pieniä retkiä pääkaupunkiseudulla, kyläreissuja sukulaisiin sekä lyhyt hoitoreissu anoppini ja appeni hellään huomaan meidän omistajien viettäessä hääpäiväämme Tallinnassa. Vielä viime kesänä koiranpennun hankkiminen oli vain emännän haaveissa, käännytystyön olin kyllä isännän mielen muuttamiseksi aloittanut. Sehän tepsi ja nyt, kuin kaksi marjaa, kaverukset suuntaavat lomaseikkailuihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.