torstai 29. heinäkuuta 2010

Chorizoa, sangriaa ja orankeja

Sagrada Familia

Hola ja terveiset Barcelonasta! Mukava kaupunkiloma on takanapäin ja reissussa oli paljon nähtävää. Kävimme mm. Barcelonan eläintarhassa, jossa moikkasimme Sogon lajitovereita. Ei mahtanut mitään, kyynel tirahti silmäkulmaani näitä inhimillisiä olentoja katsellessa. Ovat ne hienoja eläimiä! Helle helli meitä lomailijoita samalla tavalla kuin täällä kotimaassa ja välillä oli istahdettava terassille sangria- tai cavalasin ääreen katselemaan kaupungin hulinaa. Kaupunki on täynnä historiaa ja FC Barcelonaa, molemmista tarttui mukaan jotain joko valokuvien tai tuliaisten muodossa.

Barcelonan katukuvassa tepasteli melko paljon myös nelijalkaisia ystäviämme. Heti ensimmäisenä aamuna kohtasimme eräässä puistossa koiranulkoiluttajia, joista yhdellä oli mukanaan beagle! Se olikin hauska yllätys heti loman alkuun, beaglen näkeminen saa aina hyvälle tuulelle. Törmäsimme myös esim. basset houndiin sekä staffiin. Toin meidän tytöille tuliaisiksi lohi- ja kanaherkkuja sekä pussillisen hampurilaisen muotoisia koirankeksejä. Kassiin pujahti myös punaisia, sydämillä koristeltuja kakkapusseja... Kyllä nyt kelpaa kerätä jätöksiä teiden varsilta.

Kotona oltiin kuulemma pärjätty mainiosti ilman emäntääkin. Enkä sitä kyllä epäillytkään. Kolmikko oli viettänyt aikaa Rajasaaressa ja Haagassa, kotona oltiin otettu päiväunia ja kärsitty kuumuudesta. Isokorvat olivat lentokentällä vastassa matkalaisia ja kuulin Typyn kimeän haukun matkalaukkuhihnalle saakka, jossa odottelimme ylipainoisia pakaasejamme (kiitos Lufthansa, ette kuitenkaan laskuttaneet ylikiloista). Jälleennäkemisen riemu oli suuri, kotiinpaluu taisi olla meistä kaikista iloinen asia.

Nyt vietämme muutaman huilipäivän kotimaisemissa, jonka jälkeen on aika pakata auto ja lähteä kohti Kangasniemeä. Tiedossa on mökkiloma luonnon rauhassa, jota kaikki odotamme. Haukut pääsevät haistelupuuhiin meidän omistajien nauttiessa kiireettömistä päivistä vaikkapa Espanjan tuliaisia maistellen. Unohtamatta tietenkään saunaa, muikkuja ja pulahduksia Puulaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.