maanantai 20. elokuuta 2012

Kukkuu, täällä ollaan taas!

Heitimme hyvästit mökkivanhukselle ja kiitimme sitä mukavasti sujuneista lomaviikoista. Kyllähän me syksyn mittaan vielä nähdään mutta kesän lomailut Puulalla on nyt lomailtu. Haikein mielin pakkasimme tavarat sekä isokorvat autoon ja lähdimme köröttelemään kohti etelää. Oltaisiin me mökille haluttu vielä jäädä, me kaikki.

Pimulla ja Typyllä on onneksi matala lasku arkeen, sillä isäntä lomailee tyttöjen kanssa vielä tämän alkaneen viikon. Syksy tuo kuitenkin tullessaan ison muutoksen meidän perheen arkeen, sillä minä vastaan jatkossa yhä enemmän koirimusten arkipäivien hyvinvoinnista. Isäntä kun joutuu syyskuusta lähtien asumaan osan viikkoa Tampereella ainakin seuraavan puoli vuotta. Me pidämme kolmistaan huushollia pystyssä ja kyllähän me pärjätään, näin vakuutin isännällekin. Ja isännän "tamperelaisuushan" on vain osa- ja väliaikaista.

Mitä kaikkea lomalla puuhailtiin ja touhuttiin, siitä kerron seuraavissa kirjoitelmissani. Sen voin paljastaa, että muikkuja syötiin, Typy löi katoamisennätyksensä rikki ja Pimu juoksi kuin tuulispää isännän vierellä, kun hän ajeli polkupyörällä mökkitiellä. Hei siis ensi kertaan!

2 kommenttia:

  1. Tervetuloa takaisin! Me jäädään jännityksellä oottamaan kesälomakuulumisia.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Myrsky ja Tuisku! Loma on takana ja sivistyksen ääreen palattuamme jatkuu myös blogikirjoittaminen! Teidänkin touhuja seurataan täällä päässä mielenkiinnolla.

    Pimun ja Typyn emäntä

    VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.