perjantai 23. marraskuuta 2012

Emäntä raottaa salaisuuden verhoa

Mitä ostaa lahjaksi sellaiselle tyypille, jolla tuntuu olevan jo kaikkea? Tähän kysymykseen törmään usein näin joulun alla ja erilaisten merkkipäivien lähestyessä. Samaa pohdintaa kävimme isännän kanssa myös Pimun kohdalla, jonka synttäripäivä lähestyy. Sillä totta tosiaan; on tässä jo aika monta joulua ja synttäriä meidän karvakuonon kanssa vietetty ja juhlittu, joten lahjan hommaaminen on enemmän mietiskelyä vaativa juttu.

Keksin kuitenkin yllättävän helposti Pimulle sopivan lahjan. Ajelimme siis eilen kauppareissullamme tuttuun eläintarvikepuotiin ja mukaan lähti uusi ruokailualusta Pimulille. Tai oikeastaan se ei ole mikään alusta vaan jonkinsorttinen teline. Ei tarvitse vanhan enää kumarrella lattialta syömään ja juomaan vaan nyt ruoka- ja vesikuppi saadaan mukavammalle korkeudelle. Tytöillä on yhteinen vesikuppi, joten Typykin pääsee ryystämään vettä ilman, että kaulaa tarvitsee venytellä lattiaa kohti. Luulen, että Pimu tykkää lahjasta. Ainakin toivon niin.

Mutta pidetään salaisuus itse juhlakalulta vielä piilossa, eikö niin. Tässä kuitenkin teille, hyvät blogin lukijat, kuvamaistiainen tulevasta lahjasta meidän hurrrjan vanhalle mutta niin ihastuttavalle ikäneidolle!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.