perjantai 17. helmikuuta 2017

Paras palkka

Helmikuu kipittää puolivälissä. Ensi viikolla eteläsuomalaisilla koululaisilla on talviloma. Hiihtolomasta tuskin voi puhua, sillä ei täällä hiihtämään ainakaan luonnon laduille pääse. Taitaa luistelukin olla hankalaa, sillä lämpömittari näyttää plussaa. Ei tuo talvi näytä meidän seuduilla viihtyvän. 


Tiistaina vietettiin ystävänpäivää. Isokorvat saivat päivän kunniaksi herkutella kuivatuilla kanankauloilla. Ne ovat yksi tyttöjen lempiherkuista. Toivon, että ystävämme, isännän ja minun omat sekä koko perheen yhteiset, tietävät, että he ovat meille hyvin tärkeitä. Ja toivon, että pystyn tuomaan sen esille myös muulloinkin kuin vain ystävyydelle pyhitettynä päivänä.


Typsy pääsi kuluneella viikolla taas lukukoirahommiin. Lukijoita oli varauslista miltei täynnä ja hienostihan työt luisti. Kuunteluhetken jälkeen Typy saa palkkansa eli silityksiä ja rapsutuksia. Jakamatonta huomiota. Se taitaa olla Typyn mielestä lukukoirailun huippuhetki, palkanmaksu. Ensi viikolla matkaamme naapurilähiön kirjastoon. Toivottavasti siellä olisi nyt hieman vilkkaampaa kuin edelliskertoina.  


6 kommenttia:

 1. Ystävät ovat meille se elämän suola! Ja tietysti nämä karvaiset kaverit myös.
  Kyllä se koirakin tietää, että palkanmaksu on työnteon paras hetki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä roikkuu ulko-ovessa kyltti, jossa lukee koiran olevan ihmisen paras ystävä. Se kertoo, miten tärkeitä nuo karvakuonnot minulle ja isännälle ovat. Parhaita kavereita.

   Muiskuset Ekalle meidän tytöiltä ja leppoisaa sunnuntain jatkoa!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 2. Talvet ei tosiaankaan ole etelässä enää mitään oikeita talvia. Kurakelejä vain saadaan lisää joka vuosi. Ystävät ovat tärkeitä ja kivoja! Niin fyysiset kuin 'virtuaaliset' blogikamutkin.
  Hauskoja ja antoisia lukukeikkoja ja muiskuja Typylle ja Hipsukalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika vesikelejä nämä etelän talvet ovat. Tämä on vissiin sen ilmastonmuutoksen tekosia. Onneksi päivä on pidentynyt jo mukavasti.

   Blogikamut ovat tosi hieno lisä ystäväpiiriin. Kuljette mukanamme iloissa ja suruissa, kuten "oikeatkin" ystävät.

   Leppoisaa sunnuntain jatkoa teille. Varokaa liukkaita katuja! Muiskut Typyltä ja Hipulta.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista
 3. Palakka on mukava. Ja ystävät vielä mukavampija :)
  Tänneppäen vuan hiihtolomalle kaekki. Lunta riittää. Ja luistellahhii suapi jopa pihamualla.Aenahhii nyt ku on ilima laahtunna.Ilosta viikolloppuva sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkoisia luistinratoja on täälläkin nuo pihat ja kadut. Kurjaa, kun piti taas tällaiseksi mennä. Viimeisetkin lumet taitavat sulaa nopeasti pois.

   Typy on mielissään, kun saa lukukoirailusta rapsutuspalkkaa. Toki herkkupalatkin on hieno juttu. On tosi kiva nähdä, että Typystä tykätään niin kovasti.

   Rentoa sunnuntaita teille ja muiskuterkkuja meidän kaksikolta! Ja varotaan niitä liukkaita polkuja.

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.