keskiviikko 11. heinäkuuta 2018

Omassa rauhassa

Olemme puolivälissä mökkilomaviikkoa Enonkoskella. Perheemme yhteinen loma alkoi Savonlinnan kupeessa, josta vuokrasimme pienen saarimökin. Ensimmäinen vuokramökkireissumme pari vuotta sitten Viroon ei ollut täysin onnistunut. Sen vuoksi jännitin kovasti, millainen tämä Enonkosken reissu tulisi olemaan.

Meidän likat ovat veneilykonkareita.

Mutta hienosti kaikki on mennyt. Soudamme veneellä autolta saareen viitisen minuuttia. Mökissä on mukavasti tilaa meidän poppoolle ja uimaan pääsee hiekkarannalta. Sauna on lämmennyt joka ilta. Tänään piipahdimme Savonlinnassa täydentämässä jääkaappia. Kaikkein parasta on, että Typsykkä ja Hilpuri saavat olla, mennä ja tulla oman halunsa mukaan. Saarella kun ei ole muita mökkejä. Meidän kaksijalkaisten ei tarvitse huolehtia autoteistä tai naapureista. Oma rauha on täällä yhtä suurta kuin mökillä Puulan rannalla. 

Hippu on yllättänyt meidät ja käynyt uimassa! Typy löysi rantaheinikosta hauen pään, jota olisi innolla järsinyt. Isäntä otti sen pois, mikä tuntui Typsystä varmasti ilon pilaamiselta. Säännöllisin väliajoin kaverukset ottavat juoksukisoja ja nokkaunia. Jälkimmäisiin olen minäkin liittynyt muutamana päivänä mukaan. Juoksemisen jätän suosiolla tuolle hyväkuntoiselle kaksikolle. 

4 kommenttia:

 1. Varmalla on vallan ihanaa, kun kaikki saa riamuita vapaina saaressa. Vallatonta lomaa!

  VastaaPoista
 2. Párekin Palvelijatar12. heinäkuuta 2018 klo 16.07

  Kyllä siellä pari ihanaa onnellista beaglea viettää todellistä koirien unelmakesää. Hauskaa ja aurinkoista kesänjatkoa teille kaikille.

  VastaaPoista
 3. Saaressa oleilun ehdoton hyvä puoli on varmasti tuo, että saa vapaasti juoksennella vailla huolta karkaamisesta tai muiden häiritsemisestä. Kuulostaa mukavalta mökkilomalta. :)

  VastaaPoista
 4. Iso kiitos teille kaikille kamuille kommenteistanne! Ihanaa, että seuraatte meidän kesän touhuja. Olemme nyt Puulan rannalla. Täällä vietämmekin koko loppuloman. Aurinkoista ja letkeää heinäkuun jatkoa ja terkkuja meidän Typsyliltä ja Hipatsalta.

  Typyn ja Hipun emäntä

  VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.