maanantai 30. heinäkuuta 2018

Vieraissa ja vieraita

Kuikkajengi lipuu järvellä, porukassa on kahdeksan lintua. Katselemme niiden menoa, minä, Typy ja Hippu. Hippu istuu sylissäni rantatuolissa. Typy makaa jalkojeni juuressa. Ihanan leppoisa tuuli puhaltelee. Olo ei nyt ole tukala. Toisin oli aamupäivällä, kun kävimme kirkonkylällä. Siellä ei tuulesta ollut tietoakaan.

Kävimme viikonloppuna isäni ja hänen vaimonsa mökillä Haukivuorella. Samaan reissuun yhdistimme käynnin Jyväskylään. Synnyinkaupunkiini, joka on kyllä kovasti muuttunut siitä, mitä se lapsuudessani oli. Hieno paikka! Ja tunnelma oli kovin kansainvälinen rallikisasta johtuen.

Lomamme alkaa kääntymään viimeiseen näytökseen. Saamme vielä nauttia anoppini ja appiukkoni vierailusta täällä Puulalla. Isäntä lähtee loppuviikosta Saimaan rannalle. Me tytöt jäämme pitämään mökkiä pystyssä. Pitokavereiksi tulee rempseän naurava naisjoukko, minulle niin tärkeät ystäväni. Perinteestä pidetään siis kiinni ja mikäpä sen mukavampi tapa päättää kesäloma täällä pienessä punaisessa mökissä.

2 kommenttia:

 1. Párekin Palvelijatar30. heinäkuuta 2018 klo 22.31

  Voi miten ihanaa kesänviettoa teillä siellä on!
  Oikein mukavaa jatkoa kaikille.
  Párekilta isot muiskut tytöille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli oikein hyvä loma, joka valitettavasti on nyt takanapäin. Tytöt lähettävät komealle Párekille muiskusia ja toivotamme leppoisaa loppuviikkoa teille!

   Typyn ja Hipun emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.