torstai 4. lokakuuta 2018

Lämmin kiitos

En tiedä, miten tämän kirjoitelman aloittaisin...

Ensi alkuun lämpimät kiitokset kaikille meidän blogikavereillemme palveluskuntineen; Iivari, Párek, Tuulinen kolmikko, Arttu, Lucy ja Roni... teidän kauniit ja myötäelävät viestinne ovat olleet lohduttavia. Kiitos myös kaikille muille meidän valtavassa surussa myötäeläneille. On mukavaa tietää, miten kovin pidetty Typsykkä oli.

Typyn ennenaikainen ja odottamaton kuolema on ollut meille isännän kanssa aivan valtava järkytys. Kuten myös tieto siitä, että Typy oli hyvin vakavasti sairas. Sillä oli laajalle levinnyt syöpä, josta meillä ei ollut aavistustakaan. Ikävä ja suru on tavattoman suurta. Hippu jäi ikävöimään rakasta siskoaan. Teemme parhaamme, että se tuntee olonsa turvalliseksi ja onnelliseksi.

Pienen Suuren Beaglen matka jatkuu tästä eteenpäin Hipun johdolla. Typyn viimeisestä päivästä kirjoitan, kun siihen pystyn. Tällä hetkellä sen ajatteleminen tekee tavattoman kipeää. Opettelemme nyt elämään ilman meidän rakasta uimamaisteria.

5 kommenttia:

 1. Sanattomaksi vetää... todella surullista. Eläimillä on uskomaton kyky peitellä vaivojaan viimeiseen asti. Typyllä oli kuitenkin ihana elämä teidän kanssanne rakastettuna perheenjäsenenä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Typyllä oli aivan uskomattoman suuri kipukynnys. Vakavasta sairaudesta emme saaneet minkäänsorttisia merkkejä. Sitä, kuinka kauan se sairasti, emme saa koskaan tietää. Onneksi viimeinen hetki tuli kuitenkin nopeasti.

   Kiitos teidän laumalle mukavasta viestistänne. Typy eli tosiaan hienon elämän, jonka viimeisen illan se sai viettää sille rakkaimmassa paikassa, Puulan rannalla.

   Mukavaa viikonloppua teille!

   Hipun emäntä

   Poista
 2. Párekin Palvelijatar4. lokakuuta 2018 klo 15.24

  Ei ole olemassa sanoja eikä tapaa miten teidän ikäväänne voisi helpottaa. Lemmikin menettämisen kolme kertaa kokeneena osaan asettua asemaanne. Typyn tassuttelua blogissa seuranneena voin vain todeta, että Typyllä oli paras mahdollinen perhe tukenaan koko elämänsä ajan. Mitään ette olisi voineet tehdä paremmin, Typy sai 100% rakkautta, huomiota ja huolenpitoa - Typy oli onnellinen koira!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos Palvelijatar. Hyvin kauniita sanoja. Parhaamme ollaan tehty kaikkien näiden kolmen karvakorvan eteen. Toivon, että se on riittänyt ja riittää. Valitettavasti lauantaina ei ollut enää mitään tehtävissä. Typyllä oli myös yöllä suuret kivut. Sen aika oli tullut ja nyt se ei enää kärsi.

   Rentouttavaa ja mukavaa viikonloppua teille Párekin kanssa!

   Hipun emäntä

   Poista
 3. Yks paekka on kotj´pesässä tyhjä ja seon iso suru ja mänetys.
  Ee riitä sanat mitkää lohuttammaan. Vuan niinku nuo eeltäjät tuossa jo sanovat ni Typyllä olj ihana kotj ja rakastava perhe. Ja se olj onnellinen tyttö!
  Totta on että meellä elläemillä on kyky peettee isäntäväeltä vaevat. Seon koettu tiälläe. Mittää että oes voenna tehä toesin. Typy sae viimiseen päevään asti kaeken hoevan ja rakkaavven mittee immeenen vuan pystyy antammaan. Siitä näkj että se olj onnellinen. Ja sielähän ne nyt Pimun kansa viilettää ilosena yhessä... <3

  VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.