tiistai 27. elokuuta 2019

Pikkusisko

Tässä se nyt on. Hipun pikkusisko Myttö eli Räntäsään Lumienkeli. Nimipäätös oli helppo. Minulla oli Myttö mielessä jo heti alun alkaen. Isäntä hyväksyi ehdotukseni muitta mutkitta. Kaiketi olin niin päättäväinen tuon nimen suhteen 😄. Nimi juontaa juurensa lastenohjelmasta, joka oli yksi lemppareitani, kun minä olin pikkutyttö. Mikäli Myttö ei sinun korvaasi kuulosta tutulta, voit lukea Mytöstä täältä.


Haimme Mytön kotiin lauantaina. Se on kotiutunut suorastaan loistavasti. Hippu otti kaverin vastaan uteliaana. Hiukan se vielä arkailee Myttöä. Olemme tuumineet, että se taitaa ihmetellä, mikä tuo pikkuriiviö oikein on. Hippunen ei ole koskaan nähnyt noin pientä koiraa. Hippu saa rauhassa omassa tahdissaan tutustua pikkusiskoon. Ja olemme jo nähneet, miten Hipsu antaa Mytön yllättävänkin reippain ottein tehdä tuttavuutta ilman, että se hermostuisi. Hippu osaa tarvittaessa hakeutua "karkuun", kun Myttö alkaa käymään turhan lujilla kierroksilla. Näin se kuuluukin mennä. 

Olen tämän viikon lomalla. Katson ja seuraan, miten meidän yhteiselo Mytön kanssa alkaa kulkemaan. Tällä muutaman päivän kokemuksella voin sanoa, että oikein hyvä tästä tulee. Myttö on utelias, reipas, iloinen ja touhukas pikkubeagle. Hippu näyttää pienestä aristelusta huolimatta hyväksyvän hyvin pikkusiskon mukaan laumaamme. En voisi iloisempi olla. 

10 kommenttia:

 1. Voe mualima mitenkä on sittä sievä!!! <3 <3 Ja nimi on haaska :) On teellä sielä nyt ilompäevät! Onnee koko sakille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Iivari! Myttö on kyllä todella nätti beagletyttö.

   Hipun ja Mytön emäntä

   Poista
 2. Iiiik miten i-ha-nan suloinen hauvavauva! Kaunis kuin karkki. Hippu varmaan miettii, että meinaako tuo tiitiäinen jäädä taloon ;) Myttö kotiutuu tietenkin loistavasti, kun on lajitoveri oppaana. Hipulla on luonnostaan hellät tunteet pentua kohtaan ja pentu turvaa Hippuun jännissä paikoissa. Onnelliset yhdessä!
  Kaikkea hyvää Mytölle ja Hipulle, hauskoja hetkiä kaikille.
  T: Palvelijatar ja Párek

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos Palvelijatar ja Parek! Yhteinen sävel on löytynyt ja kaksikko viihtyy mainiosti yhdessä. Toki vanhemman oikeudella Hipsu pistää pentua välillä hellästi ruotuun. Mutta hyvin täällä pyyhkii.

   Hipun ja Mytön emäntä

   Poista
 3. Kyllä on söpö pentu, onnea koko laumalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sylvi! Myttö on kyllä hyvin hurmaava tapaus.

   Hipun ja Mytön emäntä

   Poista
 4. Onnea uudesta perheenjäsenestä! Varmasti Hippukin on onnellinen pikkusiskosta, kunhan rauhassa tutustuvat. Ihanaa, että teillä on taas nelikko kasassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Meitä on taas neljä. Tämä on ollut meille kaikille tietysti iso juttu. Mutta viikko on kohta mennyt Mytön saapumisesta ja ollaan oikein hyvin totuttu pikkutyttöön.

   Hipun ja Mytön emäntä

   Poista
 5. Tervetuloo Myttö! Oot yhtä ihana ku siskos. Joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimät kiitokset! Myttö on kyllä aika ihana ja veikeä likka.

   Hipun ja Mytön emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.