perjantai 30. elokuuta 2019

Ensimmäinen viikko uudessa laumassa

Myttö täyttää tänään kaksi kuukautta.  Meillä pikkubeagle on asustellut kohta viikon. Myttö on kotiutunut todella hyvin. Se tutkii uteliaasti paikkoja ja ympäristöä. Myttö on reipas eikä arkaile. Olemme tehneet lyhyitä tutustumisia lähimaastoihin. Pikkuneiti mennä viipottaa Hipun perässä kuin vanha tekijä ja ottaa kontaktia uusiin ihmisiin.


Hipulla ja Mytöllä on alkanut yhteinen sävel löytymään. Ei se  kovin kadoksissa ollut alun alkaenkaan mutta nyt Hippuli osoittaa selvästi, että pikkusisko on hyvä juttu. Muutaman kerran kaksikko on innostunut jo leikkiin. Myttöä hiukan harmittaa, kun Hippu makoilee sohvalla ja se itse on vielä niin pieni, ettei pääse kapuamaan siskon viereen. Silloin pikkuneiti pistää pienen möykän pystyyn. Ja Hilpu katselee kummissaan, mitä tuo pikkuinen yrittää sille räksyttää.


Kaiken kaikkiaan tämä kohta kulunut viikko on mennyt meidän uuden perheenjäsenen kanssa oikein mainiosti. Tottakai tämä on meille kaikille uutta. Meitä on taas neljä. Onhan se taas eri tilanne, kun koiria on kaksi. Mutta meillähän on tästä jo vuosien kokemus ja uskon, että pärjätään hyvin.

Huomenna juhlistamme lähisuvun ja ystävien kanssa isännän heinäkuista syntymäpäivää. Samalla vierasväellä on tilaisuus tavata Myttö. Meidän läheisistä moni odottaa jo näkevänsä pikkubeaglen. Tulossa on iloinen lauantaipäivä kakkukahveja nauttien. Kivaa viikonloppua myös kaikille Teille, hyvät lukijamme!

10 kommenttia:

 1. Myttö on niin suloinen, että ei löydy sanoja kuvaamaan. Hippu on ihana myös, tietenkin! Mainio kaksikko, joiden elämää on hauska seurata. Kiitos, että päästään kurkkimaan beagletyttösten elämää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimät kiitokset teille Pàrek ja Palvelijatar, että olette kaikki nämä vuodet olleet reissussamme mukana. Olettehan sitä jatkossakin.

   Hipun ja Mytön emäntä

   Poista
 2. Onnea uudesta tyttösestä :) Varmaan Hipulle mukava, kun on kaveri. Hyvää ja lämmintä syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isot kiitokset Sirpa! Arvelen, että Hippu on hyvin iloinen uudesta kaverista. Mukavaa syksyä!

   Hipun ja Mytön emäntä

   Poista
 3. Hänen sulosuutesa Myttö-tyttö :) <3 Nyt sielon kaks ihanata ja sulosta tyttöstä tuas kotona. Voe mitenkä ihanata! Ja parasta tietennii että Hipulla on tuas kaverj sielä. Kyllä ollaan ilosija teejjän kaekkiin puolesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset Iivari! Se, että Myttö tuli meille, oli pitkään harkittu päätös mutta täysin oikea sellainen. Se on tuonut suurta iloa meille kaikille eikä vähiten minulle, joka olen surrut Typsyä valtavan paljon.

   Hipun ja Mytön emäntä

   Poista
 4. Tuollainen pieni luppakorva sulattaa kyllä sydämet. <3 Ihana kuulla, että Myttö on ollut reipas jo ulkoilemassakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myttö on oikein reipas ulkoilija ja vauhdikas sellainen. Pikkuhiljaa tutustutaan uusiin paikkoihin. Hippu pääsee ansaitsemilleen kahdenkeskisille pitkille lenkeille joko isännän tai minun kanssa. Mytön pitää vielä kasvaa, jotta voidaan kilometrien lenkuroita heittää yhdessä.

   Hipun ja Mytön emäntä

   Poista
 5. Kerrassaan ihanaa! Muiskuja molemmille tyttösille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuulinen kolmikko, muiskusia teille meidän likoilta. Tämä syksy on suuren ilon syksy.

   Hipun ja Mytön emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.