torstai 5. syyskuuta 2019

Hienoa seurattavaa

Lauantaina juhlittiin isännän syntymäpäivää sekä meidän Myttöä. Lähisukua ja ystäviä saapui pitkin päivää morjestamaan pikkubeaglea ja tutustumaan siihen. Molemmat juhlakalut saivat lahjoja eikä Hilpuakaan unohdettu. Kovasti Myttö ihastutti ja sai aikaan niin valtavan lämpöisiä tunteita kaikissa vieraissamme.

Päivä oli hieman rankka Myttöselle. Mutta se ei ole vieraskorea vaan otti useita torkkuja pitkin päivää. Tämä oli tietysti täysin sallittua pienelle juhlijalle. Voin vain ihailla sitä, miten reipas ja ennakkoluuloton kaveri Myttö on. Se ei arkaile eikä vierasta uusia ihmisiä. Myttö menee rohkeasti mukaan uusiin tilanteisiin. Tästä kuuluu varmasti iso kiitos kasvattajalle Päiville.

Juhlahumun keskellä piti välillä huilata.

Tämän kesän osalta lomat on nyt pidetty ja läksin tällä viikolla jälleen konttorille. Hippu ja Myttö jäävät keskenään kotiin. Mitään tuhoja pikkuinen ei ole vielä hoksannut tehdä. Huusholli on jotakuinkin kunnossa, kun saavumme kotiin. Toki tiedostamme, että kun Mytölle tulee ikää, alkaa vauhti kiihtymään. Onneksi emme koskaan ole olleet siivoushulluja puhtausfriikkejä. Ja kaikki arvokas on pistetty kaappeihin piiloon tai ylähyllyjen uumeniin. Matot odottavat sänkymme alla parempia aikoja.  

Hippu keskittyi juhlapäivänä
päivystämään keittiössä. 


Hippunen on hyväksynyt pikkusiskon täysin. Kun Hilpu ei jaksa riiviön riehumista, pakenee se turvapaikkaansa sohvalle. Kaverukset ovat pistäneet leikiksi jo joka päivä. Hippu on upean kärsivällinen Mytön kanssa. Toivoimme, ettei suurempia ongelmia tulisi ja toiveemme toteutui. On hienoa seurata kaksikon välien kehittymistä ja siteen syntymistä. Tiedän, että Typy opetti Hilpulle varmasti paljon koirien yhteiselosta. 

Kävimme tervehtimässä lampaita.
Myttöä ei pelottanut ollenkaan. 

Elokuu on askellettu ja matka jatkuu syyskuuta taivaltaen. Aiomme käydä Puulalla ainakin parina viikonloppuna. Myttö saa ensimmäisen rokotuksensa. Hippusen kanssa lukukoiraillaan. Typsyn kuolemasta tulee tämän kuun lopulla kuluneeksi vuosi. Silloin syttyy kynttilät joko möksällä Typyn haudalla tai kotona. Ja vaikka kuinka yritän toppuutella itseäni, taidan jo askarrella pikkujoulukutsut ja kuunnella muutaman joululevyn.


8 kommenttia:

 1. Kyllä kaet tuommonen pikkunen ihanuus suapi aekaan roppakaapalla lämpimijä tunteeta :) Niitä tulloo jo kuvvoo kahtoissahhii.
  Ompa hieno homma että tyttöen yhteeselo sujjuu nuin hyvästi. Vuan ohanse Hippu viisas tyttö kyllä ja ossoo olla pienen mukkaan. Oekeen ihanija syyspäevijä teelle sinne tyttösten kansa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa ja leppoisaa syksyn jatkoa teille myös sinne Savon sydämeen! Hippu ja Myttö on mainio parivaljakko. Hienoa seurata, miten Myttö opettelee Hipun johdolla koiraelämän tärkeitä juttuja.

   Hipun ja Mytön emäntä

   Poista
 2. Reipas on pikkuinen Myttö! Ja Hippu on hieno isosisko. Näyttää sujuvan loistavasti tyttöjen yhteiselo. Aika menee nopeasti ja kohta on Myttö jo nuori neito. Mutta nyt nautitaan vauva-ajasta. Mukavaa loppuviikkoa teille kaikille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauva-aika on ihanaa vaikka kehtaan sanoa senkin ääneen, että pissi- ja kakkaralli joskus väsyttää. Samoin naskalihampaisen pikkuriiviön riehuminen. Mutta tehdään isännän kanssa kuin tekisimme varmasti kaksijalkaisenkin vauvan kanssa; välillä toinen ottaa vahtivuoron, jotta toinen voi hetken vetää henkeä vaikkapa sohvalla löhöten, yhdessä Hipun kanssa.

   Mukavaa loppuviikkoa teille!

   Hipun ja Mytön emäntä

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Hienosti tämä yhteinen elämä Mytön kanssa lähti käyntiin. Pikkuisesta on paljon iloa ja Hippu on ylpeä isosisko. On tämä mukavaa, kyllä! Terkkuja teille kolmikolle meidän kaksikolta.

   Hipun ja Mytön emäntä

   Poista
 4. Hippu on varmaan tosi tyytyväinen, kun on taas kaveri kotona. Mutkatonta yhteiseloa jatkossakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että Hippu on iloinen kaverista. Ainakin se tykkää jo kovasti leikkiä ja riehua Mytön kanssa. Ja Myttöhän matkii ja ottaa mallia isosiskosta. Hienosti tämä on alkanut sujumaan.

   Mukavaa syyskuun jatkoa teidän laumalle!

   Hipun ja Mytön emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.