perjantai 14. helmikuuta 2020

Iloista ystävänpäivää!


Hauskat asiat ovat hauskoja
ja sitäkin hauskempia,
jos koen ne yhdessä sinun kanssasi.

Pam Brown
Lämmin ystävävänpäivätervehdys
kaikille meidän ystäville, blogikamuille 
sekä PSB:n lukijoille!
Olkoon päivänne aurinkoinen ja onnellinen.

Saimme viikolla ripauksen lunta tänne eteläänkin. Hilpu ja Myttönen olivat siitä riemuissaan. Harmillisesti plussa-asteet sulattivat kuitenkin suurimman osan nopeasti pois. Isäntä sai nikkaroitua lisäpalan eteisessä olevaan porttiin. Nyt se on niin korkea, ettei Myttö pääse loikkaamaan sen yli. Helpottaa kummasti esimerkiksi silloin, kun tulet ruokakaupasta kotiin tai jätät roskapussin hetkeksi eteiseen odottamaan, että viet sen ulos. Postimies voi rauhassa luovuttaa ovellamme paketin ja ruokalähetin ei tarvitse väistellä uteliaita karvakuonoja. 

Ensi viikolla isäntä hetken lomailee, joten Hipulla ja Mytöllä on onnenpäivät. Ne niin kovasti nauttivat siitä, että saavat viettää aikaa isännän kanssa. Toivottavasti sää suosisi lomailijoita. Kuun loppupuolella käymme taas lukukoirailemassa Hippulin kanssa. Näin helmikuu siis rullaa eteenpäin ja kohti maaliskuuta, jonka ainakin minä lasken jo kevääksi. Mahtavaa!


6 kommenttia:

 1. Oekeen hyvvee ystävämpäevän iltoo sinne! :) Ee ennee kerkijä muuta toevottee. Toevottavasti päevä on tuonna paljo ruaputuksija ja kaekkee mukavata tytöelle! Hirveen hyvvee lomaviikkoo sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iivari! Loma alkaa vetelemään loppusuoraa mutta kivaa on ollut. Hippu ja Myttö ovat nauttineet laatuajasta isännän kanssa. Mukavaa viikonloppua sinne teille!

   Hipun ja Mytön emäntä

   Poista
 2. Kiva, että saitte aitaan lisää korkeutta, ettei Myttö pääse enää yli. Pienetkin koirat hyppäävät yllättävän ketterästi yllättävän korkealle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myttö on varsinainen jänis ja kenguru. Hyppii sen minkä ehtii ja korkeita loikkia. Hippukin on ketterä mutta ei sentään porttien yli ole hyppinyt. Mytöllä riittää vielä pentuajan riehakkuutta ja vauhtia.

   Mytön ja Hipun emäntä

   Poista
 3. Sateista sunnuntaita, ei anneta sään pilata päivää. Tulisi nyt sateeton viikko, kun on hiihtolomakin Uudella maalla.
  Ihana kuva teistä sulottarista tuossa ylhäällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulottaret kiittävät, Párek. Onneksi tällä viikolla on ollut hitusen kuivempi keli. Mutta johan nuo sateet taas viikonlopuksi saapuvat. Tällainen talvi tällä kertaa. Nyt saisi jo tulla kevät. Mukavaa loppuviikkoa teille!

   Hipun ja Mytön emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.