perjantai 6. maaliskuuta 2020

Seuraava uimamaisterimme?

Maaliskuu käynnistettiin lukukoirailemalla kotikirjastossa. Reissu sujui hienosti ja Hilpu sai kuunnella mm. sadun tiikeristä, koiranpennuista sekä Palomies Samin seikkailuja. Meillä on tapana kävellä kotikirjastoon mutta tällä kertaa hyppäsimme bussiin. Ilma oli nimittäin aivan karsea. Räntää satoi vaakasuorassa ja tuuli puhalsi niin kovaa, että onneksi Hippu ei lähtenyt lentoon. Emännällä sitä vaaraa nyt ei ole 😄.


Tuon räntäsateen ansiosta Myttö pääsi hetkeksi tekemään lähempää tuttavuutta lumen kanssa. Emme isännän kanssa huomanneet, että lumi olisi aiheuttanut Mytössä erityisiä hepuleita. Myttöskä on nimittäin ulkona aina riehakas ja iloinen. Hippulin kanssa ne kulkevat peräkanaa ja nuuskuttelevat nenät kiinni maassa. Jos vastaan kävelee iso koira, Myttö haukahtelee. Sitä jännittää isokokoiset nelijalkaiset. Mutta samaan aikaan kun se haukkuu, vispaa häntä vimmatusti.

Viikonloppuna piipahdimme Rajasaaressa. Meri oli hiukan jäässä mutta onneksi rannat olivat sulat. Eikä meidän isokorvia näyttänyt jäällemeno houkuttavan. Hippu kun ei tunnetusti uimisesta piittaa ja jäälle kapuaminen olisi sen vaatinut. Myttökään ei mereen ole mennyt. Mutta kesällä nähdään, onko se meidän perheen seuraava uimamaisteri. Pimu ei ollut, Typy taas rakasti uimista. Hilpu ei vedestä välitä, joten olisiko Myttösen vuoro ottaa maisterinviitta kantaakseen...

8 kommenttia:

 1. Sitä ee tiijjä mitenkä se ruppee uiminen kiinnostammaan ku sielä omassa mökkirannassa katastelloo :) Sielä teelläpäen kuulu sitä mahotonta saetta olleen. Tulj sitä saetta meelläe vuan lumena tulj. Onneks nyt on aarinkoenen viikolloppu tiijjossa... vissiin sielä teelläe :) Mukavata viikolloppuva sinne teelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovin kiinnostunut Myttöskä näyttää olevan isoista ojista. Yritti eilen mennä sellaiseen kahlaamaan (vai peräti uimaan...) mutta en antanut. Kun ei tiedä, mitä siellä syvässä ojassa on. Kesällä nähdään, onko Myttö seuraava vesipeto meidän perheessä.

   Iloista viikonvaihdetta toivotellen
   Hipun ja Mytön emäntä

   Poista
 2. Kovasti kivoja kuulumisia taas teillä, Tytöt. Ootte kyl niin sulosii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olette tekin, komeita ja kauniita koko kolmikko. Reipasta ja mukavaa menoa toivottelee Hippu, Myttö ja emäntä

   Poista
 3. Just ollaan samaa mieltä Puhuritrion kanssa: suloisia tyttöjä olette kumpikin. Ja kivalta vaikuttaa teidän palveluskuntakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti. Meidän likat ovat rakastettavan ihana kaksikko. Yritämme parhaamme, että nekin tykkäisivät meistä. Uskon niin. Isäntähän on ihan superkiva tyyppi ylipäätään. Olen erittäin onnekas tästä pienestä perheestäni.

   Mukavaa tulevaa viikonloppua teille ja Párekille muiskusia Hipsulta ja Myttöseltä.

   Hipun ja Mytön emäntä

   Poista
 4. Olisipas hauskaa, jos Myttö osoittautusi uimariksi. :) Siinä saisi energinen tyttö hyvää liikuntaa vaikka kesäkuumallakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tässä havainnut merkkejä siitä, että Mytöstä saattaa tulla uimari. Se on hyvin kiinnostunut läträämään ojissa ja lammikoissa. Toisin kuin esim. Hippunen. Uiminenhan on vallan hyvää liikuntaa. Sitä suositeltiin aikoinaan lämpimästi meidän Typylle, jolla takajalat leikattiin, kun eivät olleet kunnossa.

   Hauskaa loppuviikkoa teidän laumalle toivottaa Hippu, Myttö ja emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.