perjantai 21. elokuuta 2020

Pakkohan se oli jo Puulalle palata

Eihän me maltettu kauaa olla pois Kangasniemeltä vaan perjantaina läksimme viikonlopuksi möksälle. Sää ei olisi upeampi voinut olla, suorastaan helteinen. Ja järveenkin tarkeni vielä oikein hyvin pulahtaa uimaan. Teimme lauantaina saariretken eväiden kera. Hilpusella ja Myttösellä oli hauskaa, kun ne kirmailivat pitkin saarta. Välillä piipahdettiin Puulassa kastelemassa jalat ja vatsat. 

Kun on päästy veneestä pois, tehdään
yleiskatsaus saareen.

Täällä kotinurkilla olemme käyneet morjestamassa lampaita. Käppäillään metsässä ja peltojen reunoilla. Koirapuistoihin meillä ei ole muutamaan viikkoon asiaa. Mytöllä alkoi kuluneella viikolla sen ensimmäinen juoksu. Olimme sitä jo odotelleetkin. Aiomme viedä Mytön loppuvuodesta steriloitavaksi. Joten nämä ovat sen ensimmäiset ja viimeiset juoksut. 


Koska meillä ei ollut enää koirien juoksuhousuja tallessa, ostimme Mytölle pöksyt. Ja isännän kanssa olemme olleet kovin yllättyneitä siitä, miten hienosti Myttö pitää housuja päällään. Hippu sai raivarit ja hepulit, kun sille pisti housut jalkaan. Siitä ei tullut yhtään mitään. Typykään ei housuista tykännyt, Pimu suhtautui niihin hiukan paremmin. Mutta Myttönen kulkee pökät jalassa oikein mallikkaasti. Mitään erityisiä käytöksen muutoksia en ole juoksun takia Mytössä havainnut. Ehkä se nukkuu hieman tavallista enemmän. Tuskinpa tuo kivaa aikaa koiralle on...

Loman jälkeen arki rullaa taas eteenpäin entiseen malliin. Syksylle on tehty muutamia kivoja suunnitelmia. Se jää nähtäväksi toteutuvatko ne. Onneksi ainakin mökkireissut varmasti toteutuvat, jos vain terveiden kirjoissa pysytään. Kantarellit odottavat poimijaansa ja eiköhän me venekin saada vielä vesille, kokka kohti saariseikkailuja.

6 kommenttia:

 1. Teillä on hienoja venereissuja tiedossa ja mökillähän on aina kivaa. Voi helposti kuvitella miten onnellisina koiratytöt kirmailevat maastossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saaressa, jossa nykyään useimmin käydään, on nuotiopaikka. Joten kun syksyn viileät iskee, otetaan puita mukaan ja paistetaan saariretkillä makkaraa. Samalla voi nuotion äärellä lämmitellä. Kivoja retkiä siis varmasti tulossa!

   Hipun ja Mytön emäntä

   Poista
 2. Kyllä kaet tuommosessa suaressa on mukavata hilipetellä vappaana! :) Monia mukavia mökkireessuja teelle vielä tälle syksylle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Iivari! Sieniretkiä on tarkoitus möksällä tehdä. Narun päässä nekin sujuvat ihan kivasti. Kun tuo vapaus sekä täällä kotona että mökillä on rajoitettua, nuo saarireissut antavat Hipulle ja Mytölle mahdollisuuden riehua täysin rinnoin.

   Hipun ja Mytön emäntä

   Poista
 3. Myttö on suloisen näköinen pöksyissään. :) Kiva, jos ne eivät häntä ahdista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienosti Myttönen noita pöksyjä pitää. Rehellisesti sanoen se on ollut iso yllätys, sillä Typyn ja Hipun kohdalla housut eivät pysyneet päällä. Erityisesti Hippu ei voinut sietää niitä.

   Hipun ja Mytön emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.