tiistai 29. joulukuuta 2020

Meidän joulu

Vietimme ennakkosuunnitelmien mukaisesti leppoisan ja rauhallisen joulun. Aatonaattona kävimme hautuumaalla. Toimitimme muutaman joulukukka-lahjalähetyksen perille ja sen jälkeen linnoittauduimme kotiin. Ulkona tietysti liikuttiin ja tallusteltiin isokorvien kanssa. Muuten joulun aika meni hyvin syöden ja juoden. Katselimme telkkarista jännitysti ja avaruusseikkailuja (meillä oli melkoinen Netflix-maratoni). Kuuntelimme joulumusiikkia ja katselimme kaunista joulukuustamme. 

Isännän isovanhempien haudalla.

Hilpu ja Myttönen olivat vuoden aikana olleet superkilttejä. Sen vuoksi ne saivatkin suurimman määrän lahjoja meidän perheessä. Hippu sai lelun ja herkkuja. Samansisältöinen paketti oli Mytölle. Kaksikko sai myös yhteisiä herkkulahjoja. Ja olihan tonttu toimittanut mukavat paketit meille kaksijalkaisillekin. Lisäksi loppusyksyllä hankkimassamme uudessa telkkarissa oli lahjaa jo etukäteen kerrakseen. Vanha imurimme pisti sopimuksen poikki juuri joulun alla. Ostimme uuden ja sekin kävi oivasta joululahjasta.

Hippu ja lahjaksi saatu rahiseva
pipariukko.

Myttö on tähän mennessä pistänyt siltuksi kaksi kuusenkoristetta. Vähäisellä hävikillä taidetaan tänä vuonna sen suhteen päästä. Ja koristeitahan meillä riittää, joten jos kuusesta alkaa enemmänkin koristeita katoamaan, voin aina kaivaa laatikosta uusia tilalle. Sunnuntaina satoi hiukkasen lunta ja tänään sitä on tullut lisää. Voitte uskoa, miten riemullista menoa Hipulla ja Mytöllä oli tänään aamulenkillä! Ihanaa, että on edes hieman valkeaa maassa. 

Myttöä tutkiskelee kuusta.

Tämä eriskummallinen vuosi on päättymässä. Me otamme vastaan vuotta 2021 täällä kotosalla oman poppoon kesken. Koska koronatilanne on yhä mikä on, emme tänä vuonna järjestä perinteisiä uudenvuodenpirskeitä, joihin olemme saaneet aina vieraaksemme isännän vanhemmat sekä tätejä puolisoineen. Mutta vuosi vaihtuu ensi vuonnakin ja juhlimme taas, kun koronasta ollaan voiton puolella. 

6 kommenttia:

 1. Nuin se pittää justiisa joolu vietteehhii, raahassa ja lepposasti yhessä :) Ee turhoo höseltämista ja hötkyilyvä.
  Mukava ku ootta luntahhii suanna. Tytöellä on ollunna lystijä :)
  Kohta se vuosj vaehtuu...jootuin mänj tämä ooto vuosj kuitennii. Toevottavasti on se uusj vuosj parempi ku tämä entinen että suahaan toellaan elellä raahassa ja turvassa iliman taavvin pelekoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tosiaan turhia hösötetty ja höyrytty joulun pyhinä. Levättiin ja keräiltiin voimia tehden sitä kaikkea kivaa, mistä meidän poppoo nauttii. Toivottavasti ensi vuosi olisi jo paljon parempi kuin tämä kohta poistuva. Ei tule ikävä vuotta 2020, kaikenlaista siihen mahtui.

   Mukavaa loppuvuotta 2020 ja muiskut meidän likoilta!

   Hipun ja Mytön emäntä

   Poista
 2. Iloista vuodenvaihdetta teille.

  VastaaPoista
 3. Mukavan rauhalliselta kuulostaa teidän joulunviettonne. :) Hyvää uutta vuotta teidän laumallenne!

  VastaaPoista
 4. Hei, olen kuullut, että beaglet tekevät paljon kepposia ja tuhoavat paikkoja. Pitääkö tämä paikkansa? Haaveilen beaglen hankinnasta, mutta hieman hirvittää, pistääkö koira vuokra-asunnon uuteen uskoon. Suloisia koiruleita ja mahtavia persoonia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Ninni! Beaglet ovat yksilöitä, kuten me kaksijalkaisetkin. Meidän eka beagle Pimu pisti aika tavalla huushollia sekaisin ja teki tuhojaan. Myös toinen biigelimme Typy järsi mm. lattialistoja ja veti tapettia seinältä. Silläkin oli siis välillä turhan kova vauhti. Remonttia siis jouduttiin etenkin Typyn pentuajan jälkeen tekemään.

   Tämä meidän nykyinen parivaljakko, Hippu ja Myttö, ovat taas olleet maltillisia tuholaisia. Pikkujäyniä on toki tehty; Hippu söi kolme lompakkoani ja siinä meni kortitkin uusiksi monta kertaa. Tv-tason se jäkersi hajalle ja meidän eteisen matot (3 kpl). Sen omat lelut ja peitot sai kyytiä. Myttö ei suurempia tuhoja ole tehnyt juuri ollenkaan. Molempien fleksitaluttimet ja valjaita se on pureskellut rikki. Muutaman oman lelun myös.

   Olen kuullut täystuhobeagleista. Niitä on varmasti useissa koiraroduissa. Beagle vaatii aktiviteetteja ja liikuntaa. Ulkona se on elementissään. Neljän beaglen kanssa eläneenä voin sanoa, että niillä ei ole minkäänlaista tarvetta miellyttää omistajiaan. Itsepäisiä jukureita. Mutta ovat myös valtavan ihmisrakkaita, lauhkeita, ystävällisiä, uteliaita ja reippaita. Niiden kanssa voi kulkea missä vaan ja tulevat toimeen toisten koirien kanssa. Nämä voin ainakin Pimun, Typyn, Hipun ja Mytön kohdalla allekirjoittaa täysin.

   Mukavaa alkaneen vuoden jatkoa toivotellen
   Hipun ja Mytön emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.