tiistai 23. helmikuuta 2010

Mitaleista viis kunhan popcorneja riittää!

Monessa kodissa on varmasti näinä päivinä kisakatsomot pystyssä olympialaisten vuoksi. Kisathan on menneet suomalaisilta päin honkia, taitaa Peetu Piiroisen hopea jäädä ainoaksi mitaliksi. Ellei sitten yhdistetyn miehet yllätä, toivotaan niin!

Ja meillähän seurataan myös kisoja suurella mielenkiinnolla. Isäntä totesi eilen Typylle, että nämä ovat sen ekat olympiakisat mutta Pimu taas on jo vanha konkari kisojen suhteen. Se on ehtinyt nähdä monet kilvoittelut vaikka en tiedä miten innokas penkkiurheilija Pimu loppujen lopuksi on. Luulen, että sitä kiinnostaa eniten kisakatsomomme tarjoilut. Mikäs sen mukavampaa kuin elää toivossa, että pari popcornia tipahtaisi myös omaan suuhun. Typy säestää hyvänä kakkosena ja hamuilee lerppuhuulillaan poppari- ja perunalastukippoja.

Toki Pimu ihmettelee välillä urheiluhurmoksen aiheuttamia reaktioita. Eilen se katseli pää kallellaan, kun emäntä piteli silmiä kiinni ja sormia korvissa, kun Harri Olli hyppäsi vikaa hyppyään joukkuemäessä. Isäntä seisoi hermostuneena sohvan edessä ja tuskanhuuto kiiri ilmoille, kun Ollin hyppy ei riittänyt pronssille saakka. Pimu taisi luulla, että nyt on joku hätänä. Tai ehkä se ihmetteli, että onko nuo kaksijalkaiset seonneet. Ja sitten kuono kääntyikin taas kohti herkkulaareja. Voi kun vanha neitokaisemme tietäisi, että vielä on kisoja (ja kisatarjoiluja) jäljellä. Se olisi varmasti Pimulle paras olympiauutinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.