tiistai 4. toukokuuta 2010

Avattu on!

Vietimme kevään juhlaa vappua Haukivuoren maisemissa. Reissu sujui kommelluksitta vaikka emännällä olikin pientä pelkoa persuuksissa Typyn suhteen. Olihan tämä sen elämän ensimmäinen mökkireissu luonnon helmaan. Mutta hyvin nopsajalka pysyi aisoissa vaikka vapaus koitti. Ja siitä vapaudesta osattiin kyllä ottaa kaikki ilo irti!

Pimu opetti pikkuneidin heti mökkielämän tapoihin ja saloihin. Ensimmäisenä päivänä koirimukset karkasivat naapuriin hakemaan herkkuja, Pimun vakiorutiineja. Emme ole kovin ilahtuneita tästä tavasta, jonka se oppi jo vuosia sitten ja nyt tämä hullutus piti opettaa vielä Typyllekin... Vappupäivänä ohjelmassa oli parilalevyn nuoleminen pihvien paiston jälkeen (kuten kuvasta näkyy, puhdasta tulee) ja iltapalaksi Typy sai elämänsä ensimmäisen grillimakkaran! Makkara maistui molemmille karvakuonoille, Pimu söi omansa harkiten Typyn hotkiessa makkaranpalat suuhunsa ennätystahdissa.

Kaiken kaikkiaan nautimme suuresti koko sakki, kun pitkän talven jälkeen pääsimme taas maalaismaisemiin. Koirat saivat olla ulkona sydämensä kyllyydestä ja me kaksijalkaiset pääsimme saunomaan puusaunaan, joka voittaa sähkökiukaan löylyt mennen tullen. Mieli oli korkealla koko nelikolla, kun kotimatka alkoi. Mahat täynnä vappuherkkuja koirien nukkuessa tyytyväisenä auton takapenkillä oli kiva todeta, että tästä se taas alkaa. Mökkikausi on nyt virallisesti avattu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.