perjantai 13. elokuuta 2010

Loman kruunaa sienet, kaveri ja sauna

Uuvahtanut kanttarelliretkeläinen.
Kangasniemeltä ei kanttarelleja löytynyt mutta Haukivuori täytti odotukset sienten suhteen. Saareen tehty sieniretki osoittautui onnistuneeksi ja nyt on taas keltavahveroita pakastimen täytteeksi. Olemme viettäneet Kyyveden rannalla muutaman lomapäivän, jonka jälkeen palaamme vielä "omalle" mökille nauttimaan kesäloman viimeisistä rippeistä. Kyllä, totta se on; kesälomamme lähestyy loppuaan ja se aiheuttaa haikeutta ainakin minun mielessäni. Ja saapa nähdä, miten karvakorvat sopeutuvat taas city-maisemiin ja arkeen, joka tuo mukanaan valitettavasti yksinäisiä päiviä meidän omistajien puurtaessa töissä ja opintojen ääressä.

Minua lohduttaa suuresti se, että ikäneidollamme on nyt päivien ilona kaveri eli Typy (kavereiden kesken Tyyperi). Uskon, että Pimun päivät kuluvat nopeammin ja ainakaan yksinäisyydestä ei tarvitse kärsiä. Talven kokemukset osoittivat, että lopulta parivaljakko komppasi hyvin yhteen ja neideistä on seuraa toisilleen. Ja se lämmittää meidän mieltä, sillä ainakin allekirjoittanut kantoi Pimun arkipäivistä joskus liikaakin huolta. Nyt lähden hiukan keveimmin mielin loman jäljiltä töihin.

Viimeisistä lomapäivistä nautimme aurinkoisessa säässä ja ohjelmaan kuuluu ainakin perinteinen Pimun peseminen, tällä kertaa seuraan saa liittyä myös Typy. Ja grilli sekä sauna kuumenevat vielä ennen kuin on aika lähteä kotiin, syksyn mökkireissut jo mielessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.