keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Kerta se on ensimmäinenkin

Vähiin käy ennen kuin loppuu. Nimittäin työpäiväni ennen kauan odotettua lomaa. Ensin lomailen yhdessä Pimun ja Typyn kanssa muutamia viikkoja ja sitten lomalaitumille kirmailee myös isäntä. Yhteinen loma vietetään, kuinkas muuten, Kangasniemellä. Odotamme jo kovasti mökkielämän riemuja ja tiedän, että koirimuksille se tulee olemaan yksi vuoden kohokohdista. Monta viikkoa vapaudessa, jippii!

Ensi viikolla vietämme 4. hääpäiväämme Turussa tutustuen vuoden 2011 Euroopan kulttuuripääkaupunkiin. Reissu tehdään kahteen pekkaan ja isokorvat joutuvat hoitoon. Ja minne... koirahoitolaan! Koskapa vakkarihoitajamme lomailevat ympäri Suomea ja joillakin on vielä suunnitelmat levällään, on turvauduttava ulkopuoliseen apuun. Varasin siis Pimulle ja Typylle hoitopaikan Nummelassa sijaitsevasta koirahoitolasta. Olen jännityksestä kankea, pelottaa ja kylmä hiki nousee otsalle, kun mietin miten tyttömme mahtavat hoitolassa pärjätä. Mutta tätä vaihtoehtoa on nyt kokeiltava ja onhan se hyvä vastaisuuden varalle tietää, onko meidän kaksikosta koirahoitolan asiakkaiksi.

Tytöillä tulee olemaan hoitolassa käytössään "yksiö", josta on mahdollisuus mennä myös ulos omaan pieneen ulkotarhaan. Lenkitystä on luvattu kolme kertaa päivässä tarhassa olon lisäksi. Vanhusta minun käy sääli, sillä luulen, että hoitolaan jäänti on Pimulle paljon isompi pala kuin riiviö-Tyyperille. Mutta minua lohduttaa se, että Pimun ei tarvitse jäädä sinne yksin ja mukana on rakas ystävä. Uskon, että kaverukset pärjäävät vuorokauden ajan hoitolassa mainiosti vaikka tirautan varmasti kyyneleet, kun suuntamme kohti Turkua tyttöjen jäädessä ihmettelemään uusia maisemia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.