maanantai 25. heinäkuuta 2011

Remonttikarkulaiset

Lomaseikkailumme jatkuivat viime viikolla Savonrannassa. Ohjelma sisälsi veneilyä, metsämansikoiden syöntiä, uimista ja toki myös makkaranpaistoa. Vietimme leppoisia lomapäiviä hienoissa maisemissa uutta mökkiä ihastellen ja koirimukset nauttivat olostaan. Olihan paikka tuttu ja paikan omistajat (eli siskoni miehensä kera) Pimun ja Typyn suosikkikavereihin kuuluvia. Oli siis hauska nähdä taas! Torstaina juhlistimme isännän synttäripäivää hieman etukäteen funkkaamalla itsemme hiestä märiksi Princen tahtiin. Niin, vihdoinkin musiikin pikkunero saapui Suomeen ja kiitos vaan herralle aivan loistavasta keikasta!

Eilen jätimme isännän remonttipuuhien keskelle ja suuntasin auton kohti Haukivuorta. Koskapa Typy oli pentuna (ja on välillä edelleenkin) aikamoinen veijari tihutöiden suhteen, kaipaa asuntomme pientä remonttia. Maalia ja tapettia siis seiniin, uutta lattialistaa ja hieno laminaattilattia muovimattojen tilalle. Kyllä meidän sitten syksyllä kelpaa! Oman panokseni annoin repimällä vanhoja tapetteja pois. Kiitos myös Typylle, joka oli jo viime syksynä omalta osaltaan aloittanut tämän työn. Ja kun oli aika siirtyä rempan vaativampiin osuuksiin, päätin että minun ja nelijalkaisten on väistyttävä tieltä. Niinpä paistattelemme nyt päivää Kyyveden äärellä.

Loma jatkuu loppuviikosta Kangasniemellä ja sinne saapuu myös isäntä, kun työ- ja remonttikiireet hellittävät. On siis aika koko perheen yhteisen loman. Sitä odotellessa pulahdan Typyn uintiseuraksi mukavan lämpimään veteen ja jätän Pimun vartioimaan grilliä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.