keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Apujoukkoja kiittäen kuonot kohti Kangasniemeä

Nyt on takana viikon verran allekirjoittaneen leikkauksesta ja olen jo tehnyt pidempiä lenkkejä isännän, Pimun ja Typyn kanssa. Tuntuu kyllä itsestäni hiukan omituiselta, että lähden myös yksin tuonne ulos käppäilemään ja koirat jäävät kotiin. Mutta en halua olla epätasapuolinen, että ottaisin vain Pimun mukaani ulos. Vanhaa neitiä olen jo lenkeillä taluttanut mutta Typyn ulkoiluttaminen yksin ei tule vielä kuuloonkaan. Siinä repeää tikki jos toinenkin mikäli lähden vauhtihirmun kanssa lenkkipoluille.

Loppuviikosta suuntaamme mökille ja siellä saa koirakaksikko taas nauttia vapauden hurmasta. Typsyllä tuntuu riittävän energiaa loputtomiin ja näimme taas eilen isännän kanssa senkin ihmeen, että Pimu innostui varsin riehakkaaseen leikkiin Typyn kanssa läheisessä puistossa. Vaistoan myös koirista sen, että ne ihmettelevät miksen vie niitä ulos vaikka olen kotosalla päivät pitkät. Lomilla ja vapaapäivinä tytöt saavat extralenkitystä, joten ne odottavat sitä myös nyt, kun olen toipilaana kotona. Ja eihän kaksikko oikein ymmärrä, että emäntä ei ole lenkityskunnossa. Joten mökkireissu taitaa tulla nyt todella hyvään saumaan.

Mökkiviikon jälkeen uskon olevani jo siinä kunnossa, että voimme siirtyä normaaliin päiväjärjestykseen koiralenkkien osalta. Apujoukotkin on valjastettu enää vain tämän viikon ajaksi. Ja mitä tästä olisi ilman sukulaisten ja ystävien apua tullut; ei mitään! Sen lisäksi, että emäntää on muistettu eri tavoin, kyselty vointia ja käyty katsomassa, on isokorvia lenkitetty ahkerasti ja tuotu herkkuja sekä makupaloja tuliaisiksi. Haluankin lausua lämpimät kiitokset itseni, isännän, Pimun ja Typyn puolesta kaikille meitä jelpanneille ja minua muistaneille!  

Jätämme siis mökille ensi viikolla jäähyväiset ja ryhdymme odottamaan kevättä ja uuden mökkikauden alkamista. Mutta mitä kaikkea tämä loppuvuosi tuokaan vielä tullessaan; Typyn 2 vee synttärit kuluvan kuukauden lopulla, Pimun 13 vee juhlinnat joulukuussa, vuoden lempparijuhlani joulu sekä vuoden 2012 vastaanottaminen. Tiedossa on siis paljon mukavia tapahtumia ja monta jutunjuurta tähän Pimulin blogiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.