maanantai 3. lokakuuta 2011

Varikkotytöt

Mukavan aurinkoinen viikonloppu on takana ja tänä aamuna saimmekin herätä taas vaihteen vuoksi vesisateeseen. Lauantaina kävimme katsomassa Helsingin Tattarisuolla karting-kisoja, joissa siskoni mies ajoi tiiminsä kera. Pitihän kisakatsomossa olla myös nelijalkaiset edustettuina ja tämän tehtävän meidän isokorvat hoitivat mallikkaasti. Kelpo varikkotyttösiä!

Viime viikon täi-show on osoittanut jo laantumisen merkit. Kiitos kuuluu tehokkaalle linimentille, jota pistimme koirien turkkeihin heti loppuviikosta, kun täihavainto tehtiin. Koirille ei ole olemassa täishampoita vaan erilaisia nahkaan levitettäviä "öljyjä", jotka sisältävät elukat tappavaa ainetta. Ostin varmuuden vuoksi tätä häätölääkettä tuplapakkauksen ja aiomme uusia öljyhoidon vielä tällä viikolla. Mutta hyvin aine tepsii, täit ja väiveet ovat kuolleet ja nyt niitä suorastaan rapisee pois Pimun ja Typyn karvasta. Kutinakin on hellittänyt eikä kaksikko raavi ja kuopsuttele itseään sillä vimmalla mitä vielä viime viikolla. Toivon todella hartaasti, että tämä on ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun meidän tyttöihin täit tarttuu. Vieläkin suututtaa ihmisten ajattelemattomuus.

Itse alan valmistautua leikkaukseen, h-hetki on aivan ovella. Mitä kaverikaksikko tuumaa alati vaihtuvista mutta toki tutuista lenkittäjistä? Antaako Typy levätä emännän rauhassa? Vaistoaako Pimu vanhan viisaudella emännän kipuja? Näistä lisää seuraavassa bloggauksessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.