keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Piiloleikki saisi jo loppua

Viikon verran on meidän maksapotilas nauttinut uudesta menústa. Ja hyvin näyttää uudet sapuskat Pimulle maistuvan. Juhannusviikon alkuun olen varannut Pimaukselle ajan uuteen verikokeeseen ja suuri toive on, että maksa-arvot olisivat asettuneet normaalilukemiin. Siskoni sanoi, että Pimu vaikuttaa nyt virkeämmältä kuin aikaisemmin. Se voi pitää paikkaansa, sillä maksavaivat saattavat aiheuttaa koiralle väsymystä. Itse tuohon väsymykseen ei ole välttämättä kiinnittänyt edes huomiota,sillä Pimu nukkuu ylipäätään melko paljon. Se taas on laitettu vanhuuden piikkiin. Eli ehkä tässä mennään kohti parempia aikoja!

Viikonloppuna meillä vieraili puheliaan ystäväjoukkoni lisäksi myös melkoisen mykkä kaveri. Kilpi-niminen, siskoni ja hänen miehensä omistama maakilpikonna, joka oli toden totta hiljainen tapaus. Kylmä ja harmaa sää tekivät sen, että neiti vain nukkui koko viikonlopun, jonka se oli meillä hoidossa. En saanut napattua edes valokuvaa kolmikosta, sillä annoin konnan nukkua siskoni ohjeiden mukaan. Pimu kävi muutaman kerran haistelemassa vanhaa tuttua ja Typynkin kanssa vilkaistiin, miten Kilpillä sujuu sen omassa boksissa. Lähempää tuttavuutta en kuitenkaan isokorvien antanut tehdä ettei konna olisi säikähtänyt. Ehkäpä konnanen on ensi kerralla virkeämmällä tuulella.

Lauantainen juhlaväki toi tietenkin taas tuliaisia karvakuonoille ja Pimulle oli suuri pettymys, kun en antanut sille tuliaisherkkuja. Tiukka linja pitää nyt seuraavaan verikokeeseen saakka!  Kaikki tuliaiset eivät olleet kuitenkaan herkkuja ja niinpä Typy sähläsi uuden pallon kanssa pitkin iltaa. Jopa siten, että emännän juhlajuomat lensivät pitkin olohuoneen vastapestyä mattoa. Pimu sai mökkireissuja silmällä pitäen vedessä kelluvan frisbeen, jonka avulla ikäneito yritetään saada uimaan. Pelkään kyllä pahoin, että Typsy omii tuon lelun ja Pimulle heitetään jatkossakin veteen keppi tai pallo. Mutta yritän pitää Pimun puolia, kun vesileikkeihin päästään. Ja nyt niihin ei päästä, sillä missä on kesä? Lämpötila keikkuu kymmenessä asteessa ja juhannukseen on reilu kaksi viikkoa! Aurinko, ala tulla jo esiin piilostasi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.