maanantai 9. kesäkuuta 2014

Todistusaineistoa

Kun aina kehua retostelen, miten meidän Typy rakastaa uimista, ajattelin laittaa tänne blogiin ihan todistusaineistoa asiasta. Ei sillä, ettette arvon lukijat muuten uskoisi... On vaan niin hupaisaa, että edesmennyt Pimuli ei juuri uimisesta välittänyt. Typy kun on aivan toista maata (ja beaglea) ja nauttii vedessä läträämisestä hurjasti. 
Kuvan uimapaikkana toimi tällä kertaa kotimme lähellä juokseva oja. Vesi ei ole siitä puhtaimmasta päästä mutta tarvittaessa suihkutamme Typsykän kotona puhtaalla vedellä. Ja olemme nähneet myös kaksijalkaisten uivat kyseisessä ojassa, joten ei ojan vesi ihan myrkkyä voi olla...

Viikonloppuna pyöritimme isännän kanssa askartelutehdasta ja saimme osan elokuisten juhlien kutsukorteista jo postilaatikkoon. Tuntuu, että kesä kiitää vitosvaihteella eteenpäin ja juhlasuunnittelut on nyt elvytettävä henkiin. Tällä alkaneella viikolla koirahierojamme saapuu hieromaan Typsyä kevään viimeisen kerran. Hieronta-asiaan palataan taas syksyllä. Saimme viime viikolla tietää syksyn tulevat lukukoiravuorot ja ne on nyt pistetty muistiin kirjoihin ja kansiin. Mutta ennen syksyn saapumista keskitytään kesäpäivien viettoon, maalla ja vedessä. Valoisaa ja lämmintä viikkoa kaikille PSB:n ystäville!  


6 kommenttia:

 1. Kiva että jotkut pitää uimisesta. José inhoaa vettä. Se ei oikein uskalla jouda edes vesikupista. Uimaan Josésta ei ole vielä kertaakaan uskaltanut. Sen jälkeen, kun José on juonut tai pesty, se saa hepulin ja alkaa riehumaan ja juoksemaan ympäri taloa. Joskus noista koirista ei kyllä ota selvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meidän Pimukaan tosiaan ollut veden suuri ystävä. Peseminen oli yhtä taistelua ja uimaan se meni vain, jos sille heitti veteen kepin.

   Olisi mukava joskus päästä lukemaan koirien ajatuksia. Mitähän siellä päässä oikein pyörii... Terkkuja Josélle!

   Typyn emäntä

   Poista
 2. Typy, oikein hienot uimistelut sulla käynnissä. Oot silleen saukkomainen tyttö ja meijän miäleinen. Hyvää ja onnelista kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Typsykkä on todellakin koiramaailman saukko tai hylje. Sujuvasti se liukuu veden alla, pää kuitenkin pinnalla.

   Ihan ihastuttavia olette, tuuliset pojat! Kovasti kesäterkkuja teille!

   Typyn emäntä

   Poista
 3. No sieläpä näkkyy veissä rylleevän :) Ee saes minuva kyllä vähässäkummassa.
  Niihhän tuo kesä männöö ettee kerkijä uatellakkaa. Mittee on Typy tykännä hieronnasta? Harmi ku ee oo meelläpäen hierojata. Suattas olla mukavata.
  Mukavata viikoalakuva ja hyvijä uimakelijä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Iivari! Typy tykkää hieronnasta, koska se tykkää kaikenlaisesta huomiosta ja ihailusta. Joidenkin mielestä hieronta on täyttä humputusta, kun kyseessä on nuori, ei-metsästävä koira. Mutta Typy on nyt saanut nauttia siitä, kun Pimua ei enää tarvitse hieroa. Välillä on pitkiäkin taukoja ja koiria ei ylipäätään hierota niin usein kuin meitä ihmisiä. Joten sen puoleen hieronta varmasti jatkuu tulevaisuudessakin.

   Auringonpaisteisia kesäpäiviä teidän poppoolle!

   Typyn emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.