maanantai 20. huhtikuuta 2015

Pessimisti

Näsiä kukassaan.
Pidin tänään lomapäivän ja lenkkeilimme päivällä Typyn kanssa aurinkoisessa, joskin tuulisessa säässä. Leskenlehdet ja valkovuokot kukkivat kilpaa ja läheisen puiston näsiät ovat myös kukassa. Lammasaitaus ammottaa vielä tyhjyyttään mutta eiköhän määkijät saavu sinne kesäkuun alkuun mennessä. Mitähän pikkubiigeli tuumaa lampaista...

Lauantaina jatkui syntymäpäiväni juhlinta, tällä kertaa mukavan naisporukan seurassa. On ilo kerätä vanha kaveripoppoo ainakin kerran vuodessa yhteen, koko sakki. Eräs vieraista nauroi, että edelleenkin hän kalenteriinsa merkitsee nämä kokoontumiset tyttöjen illan nimellä vaikka porukka ei ikänsä puolesta enää tyttöjä taida olla... Tuumasimme kuitenkin kaikki yhdestä suusta, että nämä illanvietot pysyvät ikuisesti tyttöjen iltoina.

Tässä kuvassa pitäisi näkyä Typyn
lisäksi valkovuokkoja...
Koska Typyllä on yhä juoksu eikä sitä sen vuoksi viitsinyt laittaa kylille, sai uimamaisterikin osallistua hauskanpitoon. Isännän pistin kyllä illaksi evakkoon naisväen tieltä. Typsykkä sai tuliaisia lelujen ja herkkujen muodossa. Saipa meidän tulevakin perheenjäsen ihan oman lelun, jonka pistin talteen odottamaan omistajansa saapumista. Typsy käyttäytyi hienosti juhlien ajan paitsi että ehti syödä voileipäkakun päätyä ennen kuin äkkäsin tilanteen. Tilaisuus tekee varkaan, etenkin Typystä.

Viime päivinä Typy on hieman aristellut takajalkojaan ja olen näkevinäni sen kävelyssäkin outoja piirteitä. Pelottaa, onko jalkojen suhteen tullut nyt takapakkia. Seuraamme tilannetta ja mikäli huoli ei väisty, varaamme ajan eläinlääkäriin. Isäntä ei ajattele, että vielä tarvitsisi yöuniaan menettää mutta minä tuppaan reagoimaan näihin asioihin ehkä liiankin pessimistisesti. Toki leikatut jalat voivat joskus temppuilla ilman, että se olisi jotakin vakavaa... Toivotaan siis parasta ja minä yritän olla pelkäämättä taas pahinta.
6 kommenttia:

 1. Jospa sielä vuan joku lihasjumi vaekka selässä oes eekä mittää sen pahempoo. Koeta ottoo raahallisesti, käski äet sannoo. Vaekka seon itehhii semmonen ressierkki että hättäelöö kaekesta etennii meekäläesee liittyvästä.
  Typy ja tyttöen ilta. On varmaa ollunna kaekille mieleen :)
  Toevotaan että ne jalat pysys kunnossa, eekä pelätä pahinta!
  Myö pietään peokkuja ja häntee pystyssa tiälä että ee mittää hankaluuksija tulis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se voi olla Iivari, että selässä on vaikka jotakin jumitusta. Meille tuleekin sunnuntaina koirahieroja hieromaan Typyä ja aion kysellä häneltä tuosta asiasta. Kyllä joskus mietin, että elämä olisi helpompaa jos ei olisi tällainen ressaaja ja murehtija...

   Mukavaa viikon jatkoa teille! Toivotaan aurinkoisia kevätpäiviä.

   Typyn emäntä

   Poista
 2. Söpö Typy! Beaglet on itelläkin lähellä sydäntä, omaksi rotuvalinnaksi se ei kuitenkaan tullut:) Hyvää kevättä!

  www.radianceheartpaw.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Typy on kyllä aika söpö vaikka itse sanonkin. Hieno koira!

   Mukavaa kevään jatkoa teille myös toivottelee Typy ja emäntä

   Poista
 3. Párekin Palvelijatar21. huhtikuuta 2015 klo 12.18

  Onhan se välillä ihmisilläkin niin, että leikatut paikat ovat esim. säätutkia: kun säätila muuttuu alkaa vähän kolottaa ja vihloa. Kyllä meikäläinenkin on erittäin herkkä reagoimaan kaikkeen mitä koiruudessa ilmenee. Ei se välttämättä paha asia ole. Tulee tartuttua ajoissa tilanteeseen. Ei nyt ajatella mitään ikäviä, uskotaan Typsyllä kaiken olevan kunnossa. Hierojakin varmasti osaa sanoa onko syytä käväistä tarkastuksessa.
  Tyttöjen illat on tosi kivoja ja tarpeellisia! Maailmaa ei edes olisi ellei tyttöjä olisi ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin. Itsekin muutamissa operaatioissa olleena tiedän, että leikatut paikat kyllä muistuttelevat jälkikäteenkin. Yläkropassa tuntuu vieläkin syksyn leikkauksen jäljiltä, kun arvet välillä kipuilevat.

   Tyttöjen illat ovat tärkeitä ja tarpeellisia. Kummasti piristää ja lataa akkuja, kun yhden illan saa nauraa, laulaa, jakaa iloja ja suruja, viettää laatuaikaa ystävien kanssa.

   Typyn emäntä

   Poista

Kiva, kun kommentoit!
Hippu, Myttö ja emäntä kiittävät.